2013. december 4., szerda

Közmeghallgatás - meghívó ( - hallgatás)

Ma, az éves egyszeri kötelező közmeghallgatását tartja a városi önkormányzat. 

Bukodi Károly polgármester szokásos december eleji közmeghallgatásra hívja a lakosságot. 
Az utóbbi évek tapasztalatai alapján ez az esemény szerény érdeklődés mellett zajlik.  Kevés ember, nem sok kérdés, és még ennél is kevesebb érdemi válasz a jellemzője a kötelező eseménynek.  Ilyenkor a helyi nagyságok megjelennek a nép színe előtt és várják kérdéseiket.  A lakossági kérdések azonban nagyon foghíjasak és néha kínosak. Ezért többnyire egy beszámolóval készül a városvezetés. Ilyenkor némi propaganda jelleggel jó híreket közölnek a megjelentekkel. Általában fellép a főépítész, a rendőrség képviselője, a közterület-felügyelő és a polgárőrség, de több képviselő is megjelenik. 

Mivel választások előtt állunk így, várhatóan több érintett "külsős" megjelenésére is számítani lehet.  Szűcs Lajos mellett itt lehet Pánczél Károly, de más politikai tömörülés képviselője is várható.

A regnáló polgármester szűkszavú meghívója  így néz ki:

Tisztelt Ócsai Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy Ócsa Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 4-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel az Egressy Gábor Szabadidőközpont színháztermében közmeghallgatást tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
 
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1374799_608056892592221_142413466_n.jpg  
Napirendek:

  1. A 2013. évi munka értékelés és a 2014. évi tervek
  2. Egyebek

Ócsa, 2013. november 4.

Tisztelettel:
Bukodi Károly
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése