2013. december 13., péntek

Üröm az örömben az elmérgesedett helyzet - óvoda átadás ( - Ócsa Portál beszámolója) - Pánzél Károly belépője

Csodás ajándékot kaptak az ovisok Ócsán. Karácsony előtt nem sokkal a Napsugár Óvodában frissen létrehozott három új csoportszobát is átadták, így hamarosan birtokba vehetik a kis "lakók" a valóban gyönyörűen kialakított új helyüket.

http://www.ocsaportal.hu/images/galeria/20131211oviatado/DSCF2929.JPG

http://www.ocsaportal.hu/images/galeria/20131211oviatado/DSCF2951.JPGA helyszínen beszédek sora méltatta a kemény munkát, Bukodi Károly polgármester után Pánczél Károly, Szűcs Lajos, végül Szűcs Jánosné óvodavezető asszony is megosztotta gondolatait. Bukodi Károly visszautalt a legutóbbi közmeghallgatásra annyiban, hogy itt még nincs vége a folyamatnak, a Nefelejcs Óvoda felújítási munkálatai is hamarosan megkezdhetőek.
 
Volt itt ovisok által előadott műsor, meglepetés dal, és bohócok is; igazi eszem-iszom dinóm-dánom. A korábban átadott földszinti résszel, új tornateremmel, bővített konyhával, és a szomszédos bölcsivel együtt igen komoly beruházás volt ez, nagyrészt pályázati források felhasználásával. Büszkén magának érezhette ezt minden megjelent, és valóban, jó érzés volt mindezt látni.

http://www.ocsaportal.hu/images/galeria/20131211oviatado/DSCF2967.JPG

Apró üröm az örömben, hogy semmiféle előrelépés nem történt az új csoportok létrehozása kapcsán kissé elmérgesedett helyzet tekintetében, hacsak a szőnyeg-alá-söprést nem tekintjük annak.

http://www.ocsaportal.hu/images/galeria/20131211oviatado/DSCF2972.JPG

Az közelgő ünnepekre tekintettel tegyük most félre a hibás kommunikáció szülte buta szituációt, örüljünk együtt az új és a felújított intézményeknek - ahogy ott is elhangzott, befektetés ez a jövőbe, ha úgy tetszik a családé, a városé, vagy akár az országé.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése