2019. január 26., szombat

Nincs baj a hazai egészségüggyel - Hugo Boss helyi követe is itt volt kórházban és rendben van ( - Sváby jelenti)

Az ATV-s Sváby András, aki nem csak a műsorában, hanem azon kívül is, vagyis állandóan Hugo Boss ruházatban jár, most a hazai egészségügyi ellátások közül a kórházit vette igénybe a jó léte érdekében.

http://ocdn.eu/images/pulscms/MTA7MDA_/13c1bf23d2256524f2970ae3f4191e15.jpeg
„No para – csak kivizsgáláson voltam. Anál+orál. Túl vagyok rajta, minden negatív” – írta közösségi oldalán a kórházból megosztott képe mellé a műsorvezető.

Érdekes figurája a tévének ez a Sváby, aki egyszer már lebukott a sorosozásával, amikor a háttérben szapulta az öreget. Aztán a nemrégiben szintén beszólt, amikor Angliában élő és tanuló fiának küldött olcsó nátha elleni gyógyszereket, majd amikor az elfogyott és a gyerek a kinti patikushoz ment kérni másikat, az állítólag azt mondta neki, hogy ott ezeket a szereket már nem használják, mert nagyon sok káros mellékhatásuk van.  Erre Sváby máris posztolta  a magáét, hogy milyen állapotok uralkodnak szerény hazánkban és, hogy mit szedettnek velünk itt. 

http://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1805/20180504svaby-andras3.jpg?w=644&h=405

Arról persze nem beszélt Hugo Boss reklám-öltönyében a ripacs, hogy jó módjában azzal spuroskodik, hogy a drága külföldi tanulmányokat folytató gyerekének a hazai ócska, gyógyszereket küldi, aztán pedig neki áll szapulni azt az olcsóságot, amivel zsidóskodik. 


Most azonban egy újabb fejleményről számolt be ez a drága ember. Nem is tagadta meg magát, amikor ismét az olcsó hazai egészségügyet vette igénybe a drága, de jó külföldi helyett. nyomban be is feküdt egy TB-finanszírozta szűrésre. Ennek során, most a kórházból üzent nekünk, nézőknek. 

Szerencsére aggodalomra nincs, ok, Sváby maga ment be a kórházba, hogy megnézesse magát. 
Nem vagyok különösképpen hipochonder típus, de időnként, egy-két évente pánikszerűen rám tör, hogy kivizsgáltassam magam. (...) A csütörtöki vizsgálatok voltak a legkellemetlenebbek. Gyomor- és béltükrözésről van szó, azt gondolom, nem kell részleteznem. Az összes szűrés közül ezek a legrosszabbak
- mesélte a Blikknek.

Az orvosok mindent rendben találtak, Sváby pedig bízik abban, hogy a példáján nekibuzdulva minél többen vesznek részt rendszeres kivizsgálásokon. 
Az egészben a legjobb megnyugodni, amikor kiderült, hogy minden rendben. (...) Hiszek a szűrésekben. Több barátom még ma is élne, ha odafigyeltek volna az apró jelekre
- mondta. 

A műsorvezető kedvelői egyébként azért kezdtek aggódni, mert Sváby egy olyan fotót posztolt, amin egy kórházi ágyon feküdt.

"A rózsa vörös, az ibolya kék, az análvonaton nincsen fék" - írták neki az Instagramon

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2018/07/sv%C3%A1by-%C3%B3ra-t%C5%B1zfalcsoport-3.jpgA luxuséletmódja miatt korábban mások által már többször kritizált Sváby András az Angliában tanultatott gyerekével, az ingyen kapott Hugo Boss ruházatával és a 3,7 milliós karórájával egy olyan szegény-párti spártait játszik el, aki még azzal is spórol, hogy a drága gyermekének az angolszászok által silánynak tartott hazai gyógyszerrel kezeli, miközben a jó Angol egészségügyi ellátásra és a kinti patikaköltségekre is telne neki.

Ugyancsak ez a pitiánerség, vagy pedig a saját hazug valósága köszön vissza akkor, amikor a sokat szidott hazai egészségügyi ellátást veszi igénybe a saját egészsége érdekében. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése