2017. augusztus 20., vasárnap

Nem csak a szírénázás, az autók is elérték Ócsát - baleset az autópályán városunk határában ( - erre kerülnek)

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 25-ös km-nél az M0-ás csomópont előtt több személygépjármű ütközött össze. A belső sávot lezárták, a külső sávon araszol a forgalom. A torlódás jelentős.

Az autók természetesen megindultak az ócsai le/felhajtón keresztül a város felé. Ezt a megnövekedett forgalom és a városba a Polgármesteri Hivatalnál a Bajcsyra hajtó kamion is bizonyították.  Persze hatósági személy ismét nem volt, aki akcióba lépett volna. A polgárőrség embereit sem lehetett látni, pedig a Panyik Andor utca bejártát már az esti produkcióhoz érkező mutatványosok foglalták el. 

A polgármester autója a háza előtti mellékutcában a forgalommal szemben leállítva, a szokásos helyén, a kötelező elsőbbségadás tábla előtt. Vagy teker az ember, vagy lógatja a lábát ez időtájt, nem tudni, de az biztos, hogy az esti programra autóba ül és kilátogat a hivatal előtti placcra barátsága jeléül. 

Mindeközben tart a helyszínelés a pályán, Alsópakony alatt. 


Budapest felé, Ócsa térségében számítsanak torlódásra - írja a police.hu

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze négy személygépkocsi az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalának 25+600 kilométerszelvényében 2017. augusztus 20-án 18 óra 20 perc körüli időben. A balesetben elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki.

A forgalom rendőri irányítás mellett a külső- és a leállósávon haladhat, torlódásra számítsanak. Aki teheti, hajtson le korábban az autópályáról és válasszon alternatív útvonalat!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése