2017. augusztus 29., kedd

Köszönjük Putyin a látogatást - gyere máskor is ( - ösztönzően jó hatással volt az állományra és a biztonságra)

Az állampolgár nem is érti, mire várt a hatóság, amikor sorra jöttek a hírek, hogy a Hungária körút, - Kerepesi út - Pongrác utcai rendőrségi tömb mögött, valamint előtt, a Stadionoktól a Hős utcáig egy galeri tartja rettegésben a környéket.  

Csak a hülyéknek jut eszébe ilyenkor, és erről Lenin, no meg a szocializmus
A rendőrség és itt a TEK is hagyta kifejlődni ezt a bűnbandát, miközben a békés járókelőket, a munka igyekvőket zaklatták, provokálták, hogy a ténylegesen elkövetett bűncselekményekről most szót ne ejtsünk. 

Aztán eljött a cselgáncs VB és Putyin látogatásának ideje, és lássunk csodát, az addig traffipaxszal elfoglaltak társasága talált megoldást a problémára. 

Érdekes mód 9 nap alatt 81 embert állítottak elő a Stadionoknál. Erről az Index számolt be, igazolva a jelenlevő és tetten érhető bűnözést, amit ez ideig nem vettek észre avagy nem foglalkoztak vele. 

Hogy a szarban lehetséges ez? Miért kellett e-végett Putyinnak ideutazni? Nem lehetett volna ezt csak úgy magából fakadóan megoldani?


Állítólag nagy volt a rendőri készültség már múlt hét csütörtökön délelőtt az 1-es villamos vonala mentén. A rendőrök a Puskás Ferenc Stadionnál gyűltek össze, a fokozott rendőri jelenlét pedig feltehetően az utóbbi hetekben a környéken történt atrocitásokra adott válasz:
  • Augusztus elején egy nőt megvertek a villamoson.
  • Egy héttel később lerúgtak egy kutyát a gazdája mellől.
  • Egy hete egy holttestet találtak a stadion közelében, és a rendőrség közölte, hogy új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután a mentők több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba. (Bár magáról a halottról később kiderült, hogy nem kábítószer miatt halt meg.)
  • Egy nappal később egy dílert is őrizetbe vettek a közeli Hős utcában.
Zoom.hu meg is riportozta a fokozott rendőri jelenlétet: akkor voltak a helyszínen, amikor kutyás rendőrök járták végig a Hős utcai házakat, és kamerákat szereltek a rendőrök a környező oszlopokra. Két nappal korábban pedig a 24.hu járt a Stadionoknál, és nézte meg, milyen 10-12 fős társaság zaklatja az állomás környezetét.

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án.

Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében, még 2017. augusztus 20-án.

Kérdéseket küldtünk akkor a rendőrségnek, azt szerettük volna megtudni, tényleg fokozott rendőri jelenlét van-e a Stadionoknál, hogy ez pontosan mit jelent: hány rendőr, mikor, meddig, mit csinál, hogy a jelenlét összefüggésben van-e az elmúlt hetek történéseivel, hogy tisztában van-e a rendőrség a problémás helyzettel, illetve, hogy milyen eredményeket sikerült eddig elérni. A választ most, 29-én küldték meg, ebből kiderül:
  • Az említett területen, az 1-es villamos Stadionok megállójánál, a busz-pályaudvarnál, illetve a Hős utca környékén állandó rendőri jelenlét van.
  • A fokozott jelenlét valóban az elmúlt időszak erőszakos, illetve kábítószerrel összefüggő eseményei miatt van.
  • A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. augusztus 20-tól 29-ig a Stadionok és a Hős utca által határolt környékről összesen 81 főt állított elő.
  • Az előállított személyek közül 45 esetben indult büntetőeljárás. 43 esetben kábítószer-birtoklás, 2 esetben pedig kábítószer-kereskedelem miatt.
Orbán Viktor fényképe.
Köszönjük Putyin, hogy puszta megjelenéseddel képes voltál visszaszorítani a helyi bűnözést

Köszönjük Putyin, hogy itt voltál, és munkát adtál a közrendvédelmieknek. Előnyös volt számunkra, mert jó hatással bírt a bűnelkövetőkre. Talán egy ideig nyugalmuk lesz a környéket használóknak.
Remélhetőleg a rendőrség is megőrzi, és biztosítja a mostani tisztaságot, a rendet.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése