2016. március 24., csütörtök

A második legmagasabb terrorkészültség van érvényben hazánkban - ezt is sikerült elérni az Eu-n belül

A nagy liberalizmus, és a vezető hatalmak külföldi invázió nyomán exportál demokrácia-háború eredményeként ideérkező menekültek és migránsok vezető csoportosulásának eredményeként a második legmagasabb a terrorkészültség (a TEK emberei az utcán) van érvényben hazánkban. 

http://nol.hu/data/cikk/1/60/75/19/cikk_1607519/23041_napi_TEK_mor.jpg

Mindez az Európer technokratáknak köszönhető seggnyalás és Amerika-bűvölet következménye, miközben az élősködő franciák is rendesen beavatkoztak Afrika életébe.  Az "afrikai tavasz", Algéria, Líbia, mind azok a sarkalatos pontok, aminek következményeként ma terrorista sejkek bujkálnak Európa szerte. 

https://i.ytimg.com/vi/roB8Mhb_pR4/hqdefault.jpg
Amerika ezt egy nagyfokú zártsággal és a fegyveres erők határ menti jelenlétével igyekszik megakadályozni. Európa azonban a német kancellár eltévelyedett ábrándozásai alapján nyitott határok mentén képzelte el. Angela Merkel a berlini fal árnyékában fel nem foghatja, hogy az Egyesült Államok közt meglévő szabad mozgás egyik alapvető eleme, hogy maga az államok közössége egy zárt rendszer.  A zártságot, a biztonságot a határok mentén felállított "falak", határzónák és biztonsági elemek összessége adja. Ez a szűrés, szelektálás az alapja annak, hogy a tagállamok közt szabad lehessen az élet, a mozgás és minden más életfolyamat.  Enélkül ugyanis nem működik az egész.

https://antizionistleague.files.wordpress.com/2013/06/angela-merkel-communist.jpg 


Nem egy bonyolult képlet ez, de az NDK-ban szocializálódott német kancellár örökös bizonyítási és megfelelési vágya nem képes elrugaszkodni önmaga és ifjúkora árnyékától. Ma sajnos ez a vetület, fátylazza be Európát. A tagállamok vezetői pedig nem képesek a német szálon futó gondolkodásmódtól megszabadulni. Mindebben természetes jelentős ráhatással bír az arab világ, a közel-keleti vallási harcok, az amerikai érdekek és a geopolitika összhatása, mely másról sem szól, csak arról, hogy a konfliktusokat távol tartsák a hazájuktól. Ez a távolságtartás egyfajta csendes honvédő háborúként zajlik a föld azon oldalán, ahol valójában a tűzet csiholják. Ez a távolságtartás nyomja át az öreg kontinensre az egész válságát, annak ellenére, hogy ebben az európai nagyhatalmak most nagyon kis halak. 

http://www.thehungariantimes.hu/images/hirkep201603221354462652.jpg

A főkolompos az USA és az olyan szövetségesei, mint Szaúd-Arábia. Izrael, majd Kanada és a többi. Ők mind azt akarják, hogy más földjén dúljon a harc. Ők nem fogadnak menekülteket, nincs szükségük migránsokra és a lehető legtávolabb  tartják maguktól a terroristákat. Ezt vasmarokkal próbálják megfogni.

Nem véletlenül jön jól nekik az olyan áruló hülye, mint a németek Angela Merkele. Az a nő, aki a hatalomért képes feláldozni fél Európát. Az a nő, aki mást sem akar bizonyítani, mint azt, hogy Ő teljesen más, mint az aki az NDK kommunista ifjúsági szövetségnek tagjaként masírozott együtt a párttal. Merkel mostani tetteivel szeretné bizonyítani hogy nem az a szociál-kommunista, utód, aki falakat állít.  Ezzel a fallal szembeni politikájával, a nagy nyitottsággal mégis sikerült elszigeteltté tenni a tagállamokat egymástól. Sikerül egy pokolgépet elhelyeznie a Európa központjában a brüsszeli főhadiszálláson. 
És sikerült törököt fognia.  

http://m.cdn.blog.hu/mi/minorities/image/spiegel_de_2.jpg
Angela Merkel politikája, a "Nyitott kapuk"  életveszélyes
Angela Merkel ezt azonban nem érti. A németeknél ugyanis nem volt török dúlás. A német szocializmus is más volt, mint a tőlük keletebbre húzódó. Európa nem egyszer a magyaroknak köszönhette, hogy bizonyos irányzatok, hódítások nem érték el azt a schengeni vonalat, ami korábban elválasztotta keletet és nyugatot. 

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9v_8XdI3dJ0lVgL526kMJEvXXI92oCuxy1hOzHPgZcg7I6aK8
„Én a világra nyitott ember vagyok" - ismerje le, hogy hibás politikát folytat









A magyarok megakasztották a törököt, és a "nyugati" Habsburgok által feláldozták magukat Európa oltárán, aminek végkövetkezménye mégis csak a trianoni elcsatolás és a mai csonka Magyarország lett. Miként is érthetné meg hát, Angela Merkel, hogy mit jelent törököt fogni?  Honnan is tudná az Erich Honecker alatt tanuló mai politikus, mi mit jelent.  Fogalma sincs, hogy másokra tekintettel mivel jár az Ő "nyitott politikája".  
Az a nagyhatalmi elképzelés, mely ma veszélybe sodorja Európát. Igen nagyhatalmi politikai irányzat ez. Mert Németország, ma Európa vezető nagyhatalma. Mert ehhez igazodik Franciaország, Anglia, és a többi csatlós nyugati "demokrácia". És nem elhanyagolható a tengeren túli irányzat és befolyásolás, mely a szuperhatalmat jelképező USA ad mindehhez.  

 http://lajk.startlap.hu/wp-content/uploads/2016/03/b2-2.jpg

A Press TV interjút készített a londoni Politics First kiadójával és szerkesztőjével, valamint az Európai Föderalista Párt elnökével Brüsszelből, hogy megvitassák a belga fővárosban történt véres terrorista robbantásokat.

https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_200_200/p/1/000/0aa/12c/1d3caff.jpgA Politics First-től Marcus Papadopoulos kifejtette, hogy a brüsszeli terrortámadások kiváltó oka „egész egyszerűen a nyugati külpolitika”.

„A Nyugat régóta dolgozik terrorista csoportokkal a geostratégiai céljai elérése érdekében, nevezetesen Afganisztánban, Boszniában, Líbiában és most Szíriában,” – mondta.

Az Egyesült Államokra hivatkozva kifejtette, a nem hivatalos céljuk az, hogy „megvédjék” a globális dominanciájukat a Közel-Keleten.

“Amerika úgy tekint a Közel-Keletre, mint a globális uralmának egy kritikus területére és az amerikaiak nagyon jól tudják, hogy ha el tudják pusztítani a szír államot és Damaszkuszba valamiféle nyugatbarát iszlám kormányt tesznek, akkor eltűnne a Közel-Keletről az orosz befolyás és hatalom”, –  mondta.

Papadopoulos hozzátette, hogy a Nyugat elkötelezettsége nem őszinte a terrorizmus elleni küzdelemben, ahogy az emberi jogok és a demokrácia terén sem.

“Ez tűrhetetlen helyzet, ahol a bűnözők, ahol a világ gyilkosai ténylegesen a demokrácia őrzőjeként, az emberi jogok védelmezőjeként és olyan emberként és országokként állítják be magukat, mint akik a terrorizmus ellen harcolnak.”

Az elemző szerint, ha a Szíriában lévő konfliktust megoldják, akkor az egy nagy lökést ad majd a terrorizmus elleni küzdelemnek.

Az egyetlen módja ennek, hogy rövid időn belül Amerika leállítja a terroristáknak nyújtott támogatást Szíriában, és ugyan erre utasítja a regionális szövetségeseit – Törökországot, Szaúd-Arábiát és Katart, mondta.

 http://most.blogstar.hu/pages/most/contents/blog/26026/pics/14586710281862731_800x600.jpg

Bizarr időzítés vagy belső információ? Valószínűleg nem fogjuk megtudni, mindenesetre Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök, négy nappal a tragikus események előtt figyelmeztette Európát, hogy újabb terrorista támadások történhetnek városaikban, ha nem hagynak fel a kurd „militánsok” támogatásával.

Ami pedig ennél is különösebb, hogy szó szerint Brüsszelt említette potenciális célpontként a Dardanellák ostromának 101. évfordulója alkalmából a törökországi Canakkale-ben 2016. március 18-án elhangzott beszéde során a következőket mondta:
„…nincs különösebb oka annak, hogy az Ankarában felrobbant bomba ne robbanhatna fel Brüsszelben, vagy bármelyik másik európai városban.”
„A kígyók, amelyeket a kebleteken melengettek, bármikor megmarhatnak,” - tette hozzá.
Természetesen meg kell jegyezni, hogy a támadásokat a nyugat által létrehozott és a NATO által irányított terrorszervezet, az Iszlám Állam vállalta magára, Erdogán pedig a „kurd militánsokra” utalt figyelmeztetésében, akiket országa terroristáknak tekint.

Ettől függetlenül Erdogan kijelentése több mint különös, főleg annak időzítése miatt. Elvégre tudjuk, hogy Törökország a szíriai válság kezdete óta a különböző terrorszervezetek, többek között az Iszlám Állam egyik fontos támogatója.
 
https://pod.geraspora.de/camo/bae2c7962959c38a4f891bc58489114df59765e7/68747470733a2f2f64696173702e65752e636f6d2f75706c6f6164732f696d616765732f7363616c65645f66756c6c5f66356531366633373039633964346439343337392e6a7067 

A francia Libération szerint az állam és kormányfőknek Brüsszelben "csak annyi maradt, hogy tudomásul vegyék a német migránsbefogadási politika kudarcát, és Törökországra bízzák a tömeg visszatartását". A német kancellár a lap szerint elvesztette a csatát, amelyet azért folytatott, hogy az Európai Unió nagyvonalúnak mutatkozzon, és olyan menekültek százezreit fogadja be, akik egy békés és gazdag világban kérnek menekültstátuszt.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése