2016. január 9., szombat

Ami szemetet befújj a szél otthonunkba, az a szemét nem válik családtaggá holmi csoda folytán - Európa és közössége ( - elfogadás, vagy befogadás)

Ivan, a 2 méteres 130 kilós portás beszámolója: “Mellkason rúgtam az elsőt, és ettől több métert repült a levegőben”

http://hunmob.com/wp-content/uploads/2016/01/11850674_10204236173935801_3525832356807171847_o-660x330.jpg

Köln, Újév – Ivan Jurcevic, az Excelsior Hotel klubjának biztonsági őre a T-Online interjújában osztotta meg tapasztalatait a sötét hordák viselkedéséről. (Videó a saját Facebook-oldalán.) Jurcevic szerint a sötétbőrű csoportok úgy mozogtak a városközponton keresztül német nőkre vadászva, mint egy “hadsereg”, és rendkívül agresszívak voltak mindenkivel, aki ellenállást tanúsított.

Tíz észak-afrikai csoportot láttam, az utcán viharoztak lefelé, mint egy hadsereg. Ilyesmit még sose láttam. Sörrel és alkoholos üvegekkel a kezeikben jöttek. A legtöbben már részegek voltak. Azonnal elkezdődött a baj. A hotel látogatóit, akik kint dohányoztak, verbálisan inzultálták, a nőket megragadták, azt mondva nekik, hogy ‘jöjjetek velem!’ [Este] tíz órakor az erőszak a Dóm téren fokozódott: a horda tűzijátékot és rakétákat dobált az arra sétáló németekre.

Az eredeti német cikk alapján így ír a New Observer:
Mialatt a Hotel Excelsior előtt állt, mely nyugatra esik, de a katedrális is látható onnan, Jurcevic elmondása szerint két fiatal német lányt látott lefelé rohanni az utcán, egy falkányi sötétbőrű által üldözve. ‘A két fiatal lány észak-afrikaiak elől menekült, és a segítségemet kérték’ mondta, hozzátéve, hogy ő maga130 kilót nyom, és 198 centi magas, gyakorlott küzdősportoktató is egyben.

Beterelte a lányokat a hotelbe, és elállta a sötétbőrű falka útját, akik ‘azonnal támadni kezdtek’, mondja. ‘Mellkason rúgtam az elsőt, és ettől több métert repült a levegőben. Ez megállította őket egy percre, és ekkor angolul szólaltak meg, mondván, hogy ‘visszajövünk és hidegre teszünk’. Ez idő alatt a hotel vezetősége kijött, és megkérte a vendégeket, hogy menjenek be, és ne álljanak vagy dohányozzanak a hotel előtt, mert az erőszak az utcán egyre jobban fokozódott. Ekkor mindenki megfigyelőállást vett fel az első emeleten, hogy a ‘menekült’káoszt és a bűnözők dühöngését figyelje a Dóm téren, mondja.

A rohamrendőrség ekkor megérkezett, de mivel túl voltak terhelve, és tűzijátékokkal támadták őket, ‘a rendőrök, úgy tűnt, meg vannak ijedve’. Éjfél után késes harcok alakultak ki a betolakodók között. Jurcevic így folytatja: ‘arab és észak-afrikai csoportokat láttam, amint szubszaharai fekete afrikaiakra vadásznak’, mondta. A lázongók egymást ütötték üvegekkel és bármivel, ami kezükbe került. Többen a földön maradtak eszméletlenül a hotel előtti utcán.

Az egyik ‘menekült’ összevert egy afrikait egy üveggel a főbejárat előtt, Jurcevic és más őrök odasiettek közbeavatkozni. ‘Amint az eszméletlen áldozat fején állt, megragadtam és lefogtam, amíg a rendőrség megérkezett’, mondta. A ‘menekültet’ letartóztatták, de, mint mondta ‘később elengedték, mert minden rendőrségi furgon tele volt. Láttam, amint elengedik’, mondta Jurcevic. ‘Leköpte a rendőrautót, és az arcomba kiáltotta, hogy »Fuck the police!«.’ Jurcevic hozzátette, hogy ‘elvesztette az önuralmát’, és a földre rúgta ezt a sötétbőrűt is.

cssz161603.jpg-1
Merkel új Európája:
Pár kölni sokszínű az ezernyi elkövetőből – a pofájukat persze kitakarja az áruló német sajtó

Egy másik szemtanú szerint azért zárták le a pályaudvart, mert a betolakodók utasokat támadtak meg belül, és a rendőrség odabent is üldözte őket.

Tipikus példája ez a viselkedés (és törzsi belharc) annak, hogy amikor a szemetet befújja a szél otthonunkba, az a szemét nem válik családtaggá holmi csoda folytán: ugyanolyan szemét marad, mint ami volt. A kérdés csak az, hogy a családért felelősséget érző ember mikor takarítja ki ezt a szemetet saját életteréből. Az idővel ugyanis csak gyűlik és gyűlik, majd elnyel és megfojt minket is. Jurcevic kitüntetést érdemel, amiért németeket ment, a hatóságokat pedig el kell számoltatni, amiért a saját népük védelmére is alkalmatlanok, mialatt idegen betolakodó hordák erőszakolják, molesztálják a német lányokat, emberek (és rendőrök) közé tűzijátékot dobálnak, ők “meg vannak ijedve”, ahelyett, hogy használnák fegyvereiket, és határozottan rendet tennének, ami a dolguk lenne. Ehelyett inkább az elkövetők betolakodó voltát tagadják, elhallgatják.


*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése