2016. január 13., szerda

Holnap nyit az "adventi" koripálya - nem a gimi büfése méri a teát és a szendvicset ( - közpénzes szenzáció)

Holnap nyit az adventi napokra tervezett korcsolyapálya a gimnázium udvarán.  A jelentős csúszás ellenére sokan várják a palánk felállítását és használatbavételét Ócsán ez újdonságként hat, még akkor is, ha nem adventekre jött össze ez a buli.


Az elkövetkező napokban talán lesz hó és várható jegesedés is a meteorológia szerint, a közterületeken. Elvégre lehűlés várható és a mostani esőt felválthatja a téli csapadék. 

A várakozást az sem csorbítja még, hogy  nem jég lesz a siklani vágyók talpa alatt a felállítandó korcsolyapályán. Sok helyi és más vidéki számára ez lesz az első alkalom a szárnybontogató próbálkozásra. Az igazi jég élményét nem fogja nyújtani a pálya, de el lehet rajta bíbelődni. Szórakozásnak ez is legalább annyira jó, mint a műfüves palánk-foci. A semminél pedig lényegesen.

A palánk melletti büfét a gimi helyett a sarokházi egység biztosítja.  Az iskolai büfé tudtunkkal nem kapott lehetőséget a versenyképes kínálat biztosítására. Arról nincs értesülésünk, hogy az épületen belül nyitva lesz-e amíg a pálya, vagy sem. 

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t31.0-8/886886_953046304781520_4088225688612151487_o.jpg
Galanta-n így nézett ki az adventkor felállított pálya - nálunk is valahogy így lesz ( - önöknek a mi pénzünkből, önzetlenül)

Remélhetőleg mindenkinek lesz alkalma kipróbálni az utószezonban felállított műalkotást azok közül, akik erre vágynak, vagy ezt szeretnék, és akiknek bejön ez a móka.

Jövőre talán majd adventre is sikerül összehozni egy "igazi" műjeges pályát.

Addig is jó tornaórákat, kikapcsolódást és szórakozást a tanulás mellett.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése