2015. május 8., péntek

Újabb rendőrségi pofon a társadalomnak - bunkó és garázda taxisokat véd a közeg ( - erőszak és taxi-sokk)

Valóban a rendőr által vagyunk fenyegetve, vagy a taxisok törvényesen üthetik ki a fejed a hajad alól?

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/35/57/89/cikk_2355789/8_o.jpg

Taxis támadt B. Tóthra is

Taxis támadás átélője volt már az Omega együttes több tagja. A minap pedig B. Tóth Lászlót érte inzultus. Most pedig megtámadták az N1TV stábját, miután felvettük, hogy többen összevernek egy férfit. A rendőröktől kértünk segítséget, akik a stábot igazoltatták, az elkövetőket pedig futni hagyták.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/26/93/95/cikk_2269395/10_o_omega1-VV.jpg

Nagyon megverte egy taxis

A taxisokat és a rendőröket illetően is sok elképesztő történetet ismer a magyar ember. Mert ahol taxis és ahol rendőr van, ott történet is akad. 

Most egy ilyen eseti történetet mutat be a Nemzeti 1 Tv.  

Kérem fogadják nagy türelemmel és értékeljék törvénytisztelő állampolgárként. Ha ez nem sikerülne az önuralom birtokában, akkor állítsa le a lejátszást, vegyen be nyugtatót és fejezze be.  


Amúgy valóban ilyenek.
(Mások szerint egy húron pendülnek.)

A rendőr, ahogy megnevezése is utal rá, a rend őre. Lenne. Azonban ha a nyílt utcán összevert ember után azzal foglalkozik, hogy a bűnesetet ki és milyen célból, meg miként rögíztette, s van/volt-e hozzá (nemlétező) forgatási engedélye, akkor vagy dilettáns, vagy idióta, esetleg rosszindulatú, vagy bűnpártoló a közeg, de ha egyik sem, akkor akkora lúzer, hogy szolgálatba sem léphetne. Nos akár hogy is legyen, így és ilyen hozzáállással nem lehet rendvédelemről, vagy közbiztonságról beszélni. 

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/26/93/95/cikk_2269395/10_o_omega4-.jpg

Őrjöngő taxis verte össze

A felvétel tanulsága (mások szakvéleménye) szerint nagy bajt tárt elénk/fel az eset.  rendőségi és taxis oldalról egyaránt. Még az is felmerül, hogy gyanúsan jó, vagy különleges a viszony a két csoportosulás fél között. Ahogy a nyilatkozatokból is kiderül, ez szintén felvet néhány észrevételt, és kérdést.

A rendőrség erre most hallgatag, néma, de lehet, hogy eltusol, vagy lapít, de jelen pillanatban erről nem beszél, nem nyilatkozik. Ez pedig legalább annyira vétek, mint a bűnpártolás. 

Mindeközben pedig a lényeg vész el: a garázda, a testi sértést elkövető taxis, és a késsel szolgáló bűnpártoló, no meg a többi bűnsegéd, vagy pártoló a sárga autókban.

Amúgy egy hivatalból üldözendő esetet láttak és rögzítettek, amivel az anyag szerint a rendőr valójában tevőlegesen nem foglalkozott. 


*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése