2015. május 6., szerda

Így is lehet traffipaxozni a rendőröknek - Kresz és egyéb korlázás nem számít ( - ismeretlen etika)

Lassan mondhatni, társadalmilag megszoktuk már azt, hogy a rendőr(ség) képes felülemelkedni a jogállamiság korlátain. Mostanság szinte meg sem lepődünk, ha velük kapcsolatos olyan hír érkezik, mely más helyeken elképedésre adna okot. Most is egy ilyenbe futottak.

Nem ismeretlen annak a motorosrendőrnek az értelmetlen halása, aki kénytelen-kelletlen rossz állapotú gumikkal vágott neki az útnak. Ő ennek következtében szolgálatban elhunyt. Erre a minap meg arról olvashattunk, hogy immár a rendőröknek is kötelező lesz a téli gumi. A többség ezt nem is érti. Eddig mivel közlekedtek, és miként büntethettek másokat, miközben maguk...

De híre kelt a tatárszentgyörgyi körzetis elbukásának is. Aztán még nagyon sok ügy volt a zubbony árnyékában. A bankrablástól kezdve a rejtélyes öngyilkosságokon át, amit a hétköznapi ember fel nem fog.

Most azonban egy szinte napjában előforduló, ezért mondhatni hétköznapi rendőri túlkapás háborította fel az egyik politikusunkat.  Ezért a Blikk hasábjain teszi fel a kérdést, miszerint: Így is lehet traffipaxozni a rendőröknek?

Harangozó Tamás országgyűlési képviselő figyelt fel a rendőrök egyik visszatetsző és nem éppen szabályos traffipaxozási módszerére, amelyet nem volt rest megosztani közösségi oldalán sem.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/35/45/97/cikk_2354597/rendUrkocsi.jpg
Amúgy a forgalommal szemben szabálytalanul lesben álló rendőrautók országszerte ismertek - rendőri körökben is

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEio3dBlFeK3TpAW453pebvZqjyDKdhlaL17GBGC500GvP4T6oNAERoJunOy9O4U7tv96QoIfYkuYS7vclYhz-52mv84SoPV0R0KvG4OQ7SQNvgng2vuCkxbbQEmSY7H3LLTFF7KyEHpHRg/s1600/SSA40173.JPG
Ócsán is képesek a forgalommal szemben  lesbe állni
A Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Frakciócsoportjának frakcióvezető-helyettese osztotta meg minap meglátását a balesetveszélyes traffipaxozással.

- A pofátlan és balesetveszélyes pénzbehajtás legalja! Sötétben, szemben a forgalommal, az ember szemébe világítva traffipaxoznak a rend éber őrei, 10 MÉTERRE A TELEPÜLÉS VÉGE TÁBLA ELŐTT! Gratulálok, a parancsnokaiknak is! (Nem mentem gyorsan, nem azért akadtam ki.) - Írta közösségi oldalára, ahová a járműből kiszállva egy fotót is mellékelt a rendőrautóról.
Blikk információ
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése