2015. május 16., szombat

Közhírré tétetik - eladó a hétvégi mérkőzés kezdőrúgása, de kinek ( - a polgármester kéri, hogy terjesszék)

Polgármester kérése, hogy terjesszük. Ezt saját honlapján hirdeti.
Eladó a hétvégi mérkőzés kezdőrúgása. 
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11225164_1854093281483478_767195588771249821_n.jpg?oh=3699f2ef6bd75dac83123cd5278a09cb&oe=55BEB5AB&__gda__=1439099155_0bac94bcbc130e9fa54fde1435daeeb4
Buksi és Lajos - rúgásra várva


"Eladó" a hétvégi felnőtt mérkőzés kezdőrúgása. Vállalkozások, cégek is beszállhatnak. Terjesszétek! A határidő: vasárnap 12.00 óra.

Hajrá Ócsa!

 Az elmúlt héten a kezdőrúgáshoz Szűcs Lajossal párban állt ki a mester. Hogy ezért fizetett-e valaki, nincs hír. De az is elképzelhető, hogy most fordított felállás volt. Nem a klubnak, fizettek hanem pont az egyesület a fellépőknek. Elvégre ez sem lehetetlen.

Közben olyan támogatók jelentkezését várják a hétvégi meccsek kezdéséhez, melyeket amúgy is segít, vagy támogat az önkormányzat.

http://www.oxasport.hu/hanna2.jpg
Oxa infrakapu az iskolai futófolyosón
Így jó lenne, ha az egyik hétvégén mondjuk az Ócsautó Kft, illetve annak képviselője fizetne egyet a rúgásért, a rákövetkezőn meg lehetne akár a fizető fél az OxaSport Kft ügyvezetője, ami egyben jó reklám is lehetne számára az amúgy bemutatóterem nélküli infrakapuk forgalmazásához, hogy ne a tornatermi képpel keljen azokat illusztrálni.  De nem csak ők jöhetnek szóba.  Jöhetnének a barátok, a tekések, a helyi praxist élvezők, vagy azok is, akik állandó munkát és lehetőséget kapnak a városban. Jöhetnének a gombások, a bulikban érintett vendéglátósok, piacosok, is. Nem láttuk még a támogatók közt a konvektor gyár új menedzsmentjét, az MPF befektetési csoportból a helyi üzem kiállását sem. Aztán a Dr Bata Zrt, vagy a Syngenta is pályára léphetne egy rövid kezdés erejéig. Mindez az egyesületi elnök városvezető elhivatottságát és népszerűségét növelné, a polgárság megkímélése mellett. Mert inkább a cégek pénzét vigye a foci, mintsem az egyénét. Ők amúgy is leírhatják és ez a lehetőség lehetne reklám a számukra. Nem feltétlenül kéne ezért a bérből élőket terhelni. Legyen elég az, amit az önkormányzat amúgy is a városlakók kasszájából fizet erre a tevékenységre.

http://www.fcdabas.hu/pics/skitter/tao.jpg
Ha már ez sem elég - milliókat kap az ócsai egyesület

Szóval hosszú a sora annak, hogy a lakossági felhívást mellőzve azok közül keressen és várjon jelentkezőt a polgármester-sportvezető, akik amúgy is a lakosság munkájából, szorgoskodásából profitálnak. Az ő bevételeik messze meghaladják a figyelemben részesített  egyének valamint a helyi magánszemélyek lehetőségeit. Érdemes ezen is elgondolkodni, mielőtt a lakosság felé fordul az ismert kisvárosi vezető. 

Elvégre az önkormányzat által személyes használatára vett új autó terheit sem rótta még le teljesen az amúgy kényszeradózó helyi lakos.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése