2015. május 26., kedd

Miért van baj veletek és miért nem kérünk belőletek - kvóta és együttérzés helyett (- képmutató álnokság)

Orbán Viktor miniszterelnököt folyamatosan támadják balliberális érdekkörök, akár a menekültügyi helyzettel kapcsolatosan is.

Az európai nyugat amerikai befolyásra azt akarja, hogy az általa kirobbantott válság és az arab világban szított fegyveres konfliktusok hozadékát az Eu-s tagállamok vegyék magukra. Ebből fakadóan a menekülteket a guantánamói fogvatartottakhoz hasonlatosan fogadják be egy kvóta rendszer keretében. Az, hogy a menekültekkel és azok felett ezzel az intézkedéssel szinte úgy rendelkeznek, mint piaci szelektáláskor a gácsér és a tojók felett szoktak, az már nem zavarja az önmagára kényes nyugati „liberális-elit” értékrendjét.

Nekik lehet válogatni, osztani és rendelkezni. Ahogy náluk elfogadott és lehetséges mód a cigányság leválasztására a kerítésépítés, a falazás, vagy a kitoloncolás. A menekültekkel, a cigánysággal csak akkor van baj a számukra, ha náluk jelentkeznek. Amúgy meg kezeljük mi magunk a helyzetet és fogadjuk el, s be a menekültek seregét, mint egy legújabb kori népvándorlást.
 
http://static.estihirlap.hu/upload/2015/04/menek%c3%bclt%20MTI.jpg
 
Tudjátok, mit, nyugati libsik? Fogadjátok be, magatok, és értékeljétek, s támogassátok saját országotok által a magatok földjén azokat akikhez a katonai inverzió által bevittétek a sajátos mód értelmezett demokráciát. A NATO és a más szövetséges által feldűlt országokból érkező menekülthullámból nem kér az ezért nem harcoló. Aki pedig teleszórta az arab világot, az fogadja is és békéltesse is azt a tömeget, amit a fegyveres beavatkozásai által felkorbácsolt.
 
Egyre több ország utasítja el az EU-s, kötelező menekültügyi kvótarendszert. A lengyelek, lettek nem támogatják a döntést, és most a csehek is nemet mondtak, írja a mno.hu. A régió országa elutasítják a kötelező kvótát, és önkéntességen, tagállami társadalmi vitán alapuló döntést szeretnének hozni.
 
http://hirado.cms.mtv.hu/file/sites/4/2015/05/menekultugy-1024x576.jpg
 
Magyarországnak 307 menekültet kéne befogadnia, ennyi esik rá abból a húszezerből, amennyi menekültet az Unió a tervek szerint legálisan beengedne (tavaly egy évben 200 ezeren jutottak be az EU területére illegálisan). Orbán Viktor korábban úgy vélekedett, a kvótarendszer elhibázott, csak bátorítja a menekülőket, hogy hagyják el hazáikat.
 
Csehország azt is kijelentette, hogy a menekültek problémáit származási országaikban kellene megoldani, amelyhez segítséget is nyújtana. Tavaly a csehek 765 menekültnek adtak menedéket. Mi tavaly 240 embert ismertünk el menekültként - csak Szíriából több, mint 6800 ember érkezett az országba.
 
A kvótarendszerről június végén a brüsszeli Eu-csúcs keretén belül döntenek az országok.

Mi köszönjük, nem kérünk belőlük. Aki pedig másként gondolja, az nyugodtan vigyen haza magához egyet-egyet és fogadja be.
 
http://m.cdn.blog.hu/oc/ocsa/image/madencia.JPGÓcsa fideszesei közt amúgy  nem is egy kirekesztő álláspontot véltünk felfedezni már korábban, amikor jöttmenteknek, (parasztosan: gyüttmenteknek,) bevándorlóknak nevezték az Ócsára érkező, itt élő, letelepült lakosokat.
 
Ennek egyik hírhedt forrása az önkormányzat, majd a Madencia azóta törölt fórumában megnyilvánuló, ismert hozzászólók, szerkesztők voltak.
 
Arról nem is beszélve, hogy korábban az MSZ(M)P-s Kovács László még 23 millió román érkezésével fenyegtett bennünket, amikor az elcsatolt területeinken élők magyar állampolgársága jött szóba. Most meg (amúgy) szembeköpve magukat a nemzetidegenek áradatának befogadása céljával támadják ugyanazt a jobboldalt, akit korábban így kikezdtek.
 
Tehát van itt még mit javítani a befogadáson és a vélekedésen, mielőtt bárkit is kikezdenénk, vagy betámadnánk, ahogy most (ismét) Orbán Viktorral teszik.
charl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése