2024. április 15., hétfő

Magamutogatás helyett mindenki számára elérhető ingyenes szűrővizsgálat - nem így Ócsán ( - látlelet)

 Bukodi Karcsi, Ócsa polgármestereként szombaton még magát mutogatta, kedvenc foglalkoztatottja társaságában, akinek mellesleg üzlete is van a városban. A polgármesternek fontos volt azt is közzé tenni, hogy 20 éve ismeri Zsoltit az egykori garázsból,  akivel polgármesterként üzletel. Mindezt a Facebookon osztotta meg, a hétvége legnagyobb eseményeként.

Pest vármegye más városában ugyanebben az időben, az ottani polgármester magamutogatása helyett úgynevezett egészségnapot tartottak.

Nem úgy mint Ócsán.   

Szentendrén a lakosoknak nem kellett fizetni ekkor a számukra biztosított szűrővizsgálatokon.  Nem kértek előzetes regisztrációt, és így nem zártak ki senkit a megelőzést szolgáló programból. - Nem úgy, mint Ócsán.

Mind a lakosság, mind a média körében nagy érdeklődés közepette zajlott a városi szűrővizsgálat, miközben Bukodi Karcsi és haverjáról készült fényképet rakta fel Ócsa polgármestere közösségi oldalára, úgy, mint egy városi eseményt.

Ezen a napon közben minden szentendrei lakos ingyenes lehetőséget kapott, hogy felméresse egészségügyi állapotát. - Nem így Ócsán

Szentendre polgármestere nem készíttetett magáról képet, és nem rakta ki közösségi oldalára az egyéni és különösen nem az irányított, előre szervezett találkozásait.  Nem is fényképésszel jár vásárolni.  

Nem így Ócsán

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése