2024. április 13., szombat

Ha sikertelen vagy, népszerűsítsd magad másokkal - Kecskés és Bukodi kéz a kézben ( - egymást finanszírozva)

 Már várható volt a nagy tétlenség közepette a  semmittevő polgármesteri munkásság és a közpénzen biztosított léha élet közepette, hogy a választások előtt valami népszerűségre próbáljon szert tenni buksi, a helyi nagykutya.

Kecskés mindig is kiszolgálója és egyben kiszolgáltatottja volt a fideszes Bukodi polgármester adta önkormányzatnak.  Zsolti kezeli az önkormányzati hálózatot, komputeres cége adta a méregdrága laptopokat a polgármester irányította felvásárlásokhoz, aminek közös haszonélvezői voltak, nem csak vevőként és beszállítóként, hanem magánemberként is. Kecskés kezeli az önkormányzat honlapját és számos, a Városházához köthető intézmény webes oldalát. Kecskés még a polgármester egyik perében is tanúként jelent meg haverjával az oldalán, próbálva menteni annak jó hírét, nem törődve a maga lejáratásával, vagy a hamis tanúzás kilátásaival. Mindezt felvállalják, vállalták. Sőt mint látható, talán még büszkék is magukra. Bizonyára lesz még ebből közös biznisz. Csak úgy megszokásból, egymásért.

Kecske és káposzta - a magamutogatás újabb állomása (-kiszolgálóként és kiszolgáltatottként)

Ezek után az már csak majd' természetes, hogy együtt fotózkodnak, úgy is mint egymást támogató svindlerek.  A választások közeledtével pedig nagyon nagy szüksége lesz Bukodinak minden magához köthető emberre, mert egyre inkább úgy tűnik, tele a gatya.

Láttam én már mosolyogva itt egymást ölelgető férfiakat akik később úgy igyekeztek eltüntetni az esemény képi nyomát, mint akár egy múló Valentin nap egykori eseményeit.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése