2024. április 24., szerda

Pánczél Károly szinte kézenfogva vezeti körbe Ócsán a leszerepelt polgármesterét - egyívású hazug druszám

 Hazug és álságos kampányt folytat Bukodi Károly jelenlegi polgármester és Pánczél Károly ogy.képviselő Ócsán.

Mondhatni, hogy (szinte) egy tévéstábbal járják a várost, amikor hang- és képrögzítő eszközzel közösen, előre megbeszéltek alapján, mint egy forgatókönyv szerint keresik fel a "csókosokat" politikai kampány céljából, támogatói aláírásgyűjtés gyanánt.   Pánczél Károly volt képes azt hazudni, hogy Ócsán rendkívül sok fejlesztés történt. Közben csak egy elcseszett bölcsődebővítés volt, ami az óvoda udvarának jelentős részét számolta fel, így az intézménybe elhelyezettektől a szabad levegőt, az udvari játszótér nagy részét vonták el. Ez nem más, mint visszafejlődés, mivel a két kiscsoportos bővítés sok nagyobb gyerektől vonta el a levegőt, a szabad mozgást, a szabad teret.  

 Az sem állja meg a helyét, hogy Ócsán új utak épültek.  Valójában egyetlen új utat nem létesítettek Bukodiék. Az, hogy a Falu Tamás utca újraaszfaltozásával egy gyalogátkelőhelyet és az elvont gimnáziumi parkoló helyett pár leállást biztosító kiszélesítést hoztak létre, nem jelent új utat, még akkor sem, ha a korábbi forgalmi sávot a felfestett nyitott kerékpársávval csökkentették. Mindez nem a biztonságot szolgálja, és nem a fejlődést biztosítja.  A nyitott kerékpársávok létesítését maguk a kerékpárosok nagy része sem tartja jó megoldásnak, mert csak látszólagosan nyújt biztonságot a keskeny keresztmetszetű úton amikor a nehézgépjármű forgalom sem fér el ott egymás mellett haladva.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhijw4IJR_QsD9u0oVlp-OJxlF-9lUhJ0UNTGRFc2IaevxfxJad1gmo2-SHzVu1ZMXdaLmYb4fV1r6bPpIBY9T1L_GChdgKW5lmefm6YnbsiBapZbygNoUISROo7fYxR9hJbjZYd6IYAuI/s16000/Bk+k%25C3%25A9t+%25C3%25A9v.png
Ez is Ócsa polgármesterének egy felháborító  kinyilatkozása - mit várhat még tőle az ember

Ócsán a buszforgalom is itt és a keskeny rávezető utakon zajlik, ahol szintén nem adatik a korszerűség és az elvárható (alapvető) biztonság.  Mindezek mentén a régi útfelület újraaszfaltozása nem jelent új utat, emlékezetfejlesztést, vagy éppenséggel korszerűsítést.  A régi huzat áthúzása sem ad új ruhát. Mindez csak egy kis-stílű látszatintézkedés, amit választási kampánycélzattal hazug mód próbálnak új út építésének, helyi fejlesztésként beállítani. 

Valójában - Pánczél Károly állításával ellentétben - Ócsán nem épülte új utak. Aki más állít, az nem mond igazat.  Itt még a kampányolt polgármester által beígért kerékpárút sem valósult meg. A szintén ígért vasúti átjárót érintő biztonsági átalakításból sem lett semmi. A korszerűtlen kereszteződés, ma is az elmúlt 50 év avultságát mutatja. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjb1xrIwm_9hOgLAo0EQiuOulygGTKfz8LjzufEg-PVhC0ASR2VRJdLK26zbKFYdGjMsrTBjXzhVl-c9jz0p9w6xWMKPDoK7Vej9ULsslkK_EQiA_HtKvumjDSYtJGFkgjQOcoqBCFAwR8/s1600/SSA41006.JPG

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUaZMY5it1YbxNPt5drh6_3LNb1rZWkBK_keai-2S-d1za30Wz38TuFAOvhcKN8gr7fC_I_qT-zRCiWuILBj92mWFBg9uD7gtw271iwcmeATxX_Va4oDNLZfIQ66EBdOHOP29wQhmT3nQ/w640-h106/Ball%25C3%25B3+B+%25C3%25A9s+a+j%25C3%25A1rda.png

A megígért gyalogos átvezetés, a korszerűsítés Bukodi korábbi vállalása ellenére elmaradt. Sőt ezt még csak be sem tervezte a polgármester az elmúlt évek során. Vagyis maga is hazudott azoknak, akiktől most ismét támogatást vár.  Szintén ez tapasztalható és mondható el a város járdaépítési programja kapcsán.  A Damjanich utcát érintő és a feljavítást célzó kiírásban szereplő járdaépítést elsumákolta a városvezetés. 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgk-xkKwjWEeYMY8RavcPAW2PL8DRm1_Ao-5sp2Lk14zkN2RRcvvuwg9T0ytxjRs7n09E0GvuznQdNv_sxJxFLh-Rf_lVlwHeMGhfi81b7rQMvnfCn4VRHmxA3HbvZcn3tAvqXL_XXLouE/s640/%25C3%259Atfel%25C3%25BAj%25C3%25ADt%25C3%25A1s+sajt%25C3%25B3anyag.png

Mindezzel csak ismét becsapta a választóit Pánczél Károly által támogatott sutyerák Bukodi.  Szóval a porhintés, a mellébeszélés és a hazug propaganda igyekszik hamis látszatkeltéssel arra bírni a helyieket, hogy válasszák újra azt a sikertelen és hazug embert, aki eddig csak a maga haszonszerzésére használta a polgármesteri tisztséget, nem pedig a polgárok szolgálatára. Nem véletlen, hogy a csalódott lakosokat úgy invitálja az egykori párttitkár kormánypárti országgyűlési képviselő, hogy "minden támogatóra szükség van"


 Már hogyne lenne szükség, ha az ember egy hamiskártyást próbál eladni illetve arra rábeszélni a befolyásolható, vagy hiszékeny embert. Nem hiteles a Pánczél által támogatott régi polgármester rábeszélése az ismétlésre. Aki polgármesterként, emberként megbukott, az maradjon a háttérben. Akinek vaj van a fején, ne akarjon napra menni, még más által felkenve, vagy balzsamozva sem.  Bukodi leszerepelt. Városunk polgármesterségével eladósodott. A fejlődés elmaradt, azt eljátszotta. A lakosokra terhelt, általa bevezetett kommunális adó sem segített a helyzeten. Ez sem kerül jó helyre, mert nem helyesen, nem megfelelő célzattal lett felhasználva. Bukodi alatt a pályázati lehetőségek tucatjait hagyták veszni. Nem véletlen, hogy Pánczél mozgósítani próbál a polgármestere mellett.  Közben Pánczél Károly önmagával is ellentmondásba kerül akkor, amikor azt állítja, hogy: "Ócsán is az induláshoz szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze", amikor másik szavával azt közli: "minden támogatóra szükség van".   

 

 Most akkor hogyan is áll a dolog?

A helyi közösség élére nem a többszörösen leszerepelt mostani/régi polgármester való. Bukodi Károly kapott elég lehetőséget már. Nem tudott élni vele. Elcseszte. Igazoltan nem sikerült a várost naggyá tenni. Bukodi alul teljesített. Vele egy normális képviselő-testület összeállítása sem garantált és nem is biztosítható.  Bukodi és emberei nem szolgálják az itt élők jólétét. Továbbvitele káros az itt élőkre. 

Ócsának másra, másokra van szüksége. Bukodiék ideje lejárt. Elég volt a szélhámosságból, a további ígérgetésekből, a hazugságokból. Abból, hogy mások programját nyúlják le és különösebb áthangolás nélkül közzétegyék, mint a sajátjukat. Legyen elég a tolvajlásból!

Bukodit és bandáját el kell hagyni. Értelmetlen és káros őket ismét pozícióba helyezni. Az idejük lejárt. Pánczél Károlynak igaza van abban, hogy csak a BÉKE a jó út. Ez a helyes. A BÉKE és annak bizonyos jelöltjei a jó választás.

 Városunk megérett egy jobb választásra. Változásra, változtatásra van szükség. Másra, másokra. Egy új, Ócsáért ténylegesen tenni akaró emberre és képviselőkre van most igény. Olyanokra, akikre a hétköznapok során is lehet számítani. Egy olyan új polgármesterre, aki valóságosan dolgozik a városért, az itt élők boldogulásáért. Ennek kiválasztására most adott a lehetőség.  A BÉKE egy olyan egyesülést kínál, mely egy közösséget, amolyan szövetséget alkot a lakossággal. Ez a helyes, ez a jövő.

Legyen az idei egy jobb választás az elmúltnál.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése