2021. március 9., kedd

Így sikerült a polgárőrség ócsai emberének, a PMPSZ elnökségi tagjának Nőnapi köszöntője - szégyen a tagságra

 

 Nem ismeretlen figurája a polgári közéletnek a PMPSZ botrányos elnökségi elnökségi tagjának internetes ámokfutása, valamint a nőkhöz való negatív viszonya. 

https://www.opsz.hu/storage/files/uploads/2017/11/12/lozo017.jpeg
Dr. Bilisics Péter elnök - PMPSZ

 

Bilisics Péter elnökölte Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségébe emelt ócsai polgárőr, Boros Tibor már annyi gyalázkodó poszton van túl, hogy erről kétségtelenül tudomással bír a tagság is. Ennek ellenére nagyon igyekeznek leplezni a mind a helyi közösségben, mind pedig a szövetség elnökségében Boros polgárőr viselt dolgait, pedig elég sok gyalázatos bejegyzést hozott már nyílvánosságra amit a tagság többsége képtelen megemészteni. Ezt a gyomorterhelő személyt azonban még nem sikerül kihánynia a szövetségnek magából. 

Nem csak az egysíkú közösségi oldalon közvetített politikai horrorshow-ja, ami polgárőrség szervezeti egységével és etikai kódexével ellentétes, hanem a hozzászólásaiban és bejegyzett kommentjei által ismert uszító tartalmú megosztásaival megüti azt mértéket, mely alapján jogosult lenne arra, hogy felfüggesszék. Ennek ellenére Bilisics és a vele közös elnökségi tagság, továbbá a szövetség is fészekben tartja ezt a kártékony kakukktojást.   

 Tibi a polgárőrség ócsai gyászhuszárja

  

Nem tudni, hogy minek kell még eljönnie ahhoz, hogy ezt a polgárőrség morálját és etikáját romboló tagsági egyént emészthetetlenül  kiköpje magából a szervezet.  Mi az a közös többszörös, ami tagság kötelékében Borost a negatív hatásai ellenére kitartja?    

Nem is akar az ember folyton a múltba tekinteni B. Tibor kapcsán, mert már halmozott fel annyi tisztességtelenséget, amit egy másik normális polgárőr nem élt volna túl a szövetségben,  hiszen mások esetében egy személyiségi jogi per is elég a felfüggesztéshez, vagy a kitevéshez, míg Boros tagságát az ismételt elkövetés sem rendítette meg. Ugyancsak magára vállalta ezek szerint a megyei elnökség ezen tagjának kormánypárt-ellenes gyűlölködését és a folyamatos uszító megosztásait a Bilisics Péter vezette Pest Megyei Polgárőr Szövetség. Mégiscsak így viszonyulhat ehhez az elnökség, amikor ismert tagjának szelektív nőgyűlöletét is elővesszük, ahogy mások feleségét kezdte ki, vagy amikor éppen fideszribancozik az elnökséghez tartozó polgárőr.

Tibor Boros elnökségi tag a Bilisics Péter vezette Pest Megyei Polgár Szövetség politikai gyülőlködője, aki etikai kihágás és mindenféle szankció vagy következmény nélkül ribancozhatja a kormánypárti nőket

 Mindennek a viseltes múltnak a polgárőrség keretei közt tartása felér egy kormányellenes szövetségi üzenettel, ami ugyebár mégis csak vállalhatatlan polgárőségtől, mint egy közpénzből támogatott egységtől.  Főleg akkor, amikor a szövetség és azon belül az egyes tagszervezetek  mind a kormány segítségére várnak. 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157413601_1435569163445858_8067135099168008129_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=w4mjAgq9OBcAX8O9do-&tn=AJciccTkJUYMkw61&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=9f75a784fb64b523a3b3dfe14cbaec2c&oe=60AF8307
5 darab új Dacia Duster gépkocsi került átadásra a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Tagegyesületeinek. 2021. március 5-én, Budapesten

 Nem azt mondom, hogy így az sem lehet a véletlen műve, hogy Ócsa helyett inkább a jobban teljesítő más települések kaphattak új autót, mivel azok a Magyar Falu Program keretén belül Pest Megyei Polgárőr Szövetség Tagegyesületeinek a nőnapot megelőzőn adta a Magyarország Kormánya Bilisics Péter közreműködésével.  Viszont mégis csak nonszensz, hogy egy ilyen taggal az Ócsa Városi Polgárőrség jó hírneve és támogatottsága fenntartható maradjon.  

Kérdéses azonban, hogy a Riegel Tiborral (ócsai elnökkel) közös túrán Székelyföldet megjárt tagtól miként és hogyan távolodhat el az, aki megértő és elfogadó barátként kezeli mindezt a velejáró problémát. 

Ezek szerint Kézdivásárhelyen a Székely Vendéglőben is csak románokkal étkezett és beszélt  - természetesen magyarul, ahogy a bejegyzésében is említi, a miheztartás végett

Most Boros polgárőr a Nőnap alkalmával sem tagadta meg magát. Normális nőnapi jókívánság helyett semmi mást nem követett el, csak hozta a szokásos gyűlölködő formáját. 

Boros Tibor, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja így tiszteleg a nőnapon, március 8.-án

Mert normális keretek köz képtelen a nőkre és a felköszöntésükre gondolni. Hogy is várhatná el ezt bárki tőle, azok után, amit már megjelentetett velük kapcsolatban.  

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/176582693_1469448106724630_7872629990703842207_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=BPJHVO_HpP0AX9hcTZ-&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=549950de0a1041f0ee56a7660d42496f&oe=60AE1C28
Köszönettel tartozunk a polgárőrségnek azért, hogy a kormányellenes politikai gyülőlködők büntetlenül tölthetnek be vezetp poziociót és maradhatnak tisztségükben a szövetség kötelékében - mi más ez, ha nem egy kiállás, egyfajta (ellenzéki) politikai elkötelezettség

Csak remélni tudjuk, hogy az ócsai polgárőrök, ahogy a Pest megyei szövetség tagjai is különbek ennél a személynél, még akkor is, ha a tagjai közt tudják (tartják) ezt az alakot. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése