2021. március 1., hétfő

Ócsán sokan osztják a Fidesz-ellenes gyűlölködést - csak éppen az aktuális helyi dolgokkal nem foglalkoznak

 Érdekes megtapasztalni, hogy mennyire nem szeretik a Fideszt Ócsán.  

Nem csak a címzetes polgárőr, hanem az ócsai Jobbik is egymás után rakja fel a közösségi oldalára a kormányz6ópárt-ellenes politikai figyelemfelkeltő grafikai anyagait.

Helyi emberként nem csak érdekes látni és szembesülni azzal az utálattal, amit ezek a profilok sorra jelenítenek meg a kormányváltás érdekében, hanem az is szembeötlő, hogy ezek az egyéni face-profilok csak úgy nagy általánosságban szövegelnek a Fidesz ellen.


 Sem a polgárőr elvtárs, sem pedig a már egy pártkoalíciót képező Jobbik ócsai szerveződése nem tesz említést a helyi visszaélésekről.  Ők soha nem szólnak azért a törvénysértő eljárásért, amikkel itt lehet találkozni. Ők szóra sem érdemesnek tartják Bukodi városvezetői ámokfutását, a város folyamatos vagyonvesztését, és az összes eddigi botrányos ügyét az itteni Fidesz-alakulatnak.

A fineszribancozó polgárőr és Orbánt geciző polgárőrünk és a Jobbik Ócsa profilja mögötti pártalakulat nem képes az itt élők érdekében, vagy védelmében szót emelni. Ők nem foglalkoznak ilyesmivel. Őket nem érdeklik a helyi események és a mögöttes emberek sorsa. Nem foglalkoznak semmi mással, csak a kormánypárti Fidesz ócsárolásával, a fideszes asszonykák a pártos feleségek kritikán aluli gyalázásával, és Orbán Viktor különböző lejáratási célzatú szidalmazásával.  


 Azzal, amivel valójában Fidesz-ellenességükben és az emberek bizalmának elnyerése érdekében  foglalkozniuk kéne, azt nem teszik. Helyette inkább  olyan hangzatos kijelentéseket tesznek, aminek semmi értelme és ráhatása az itteni történésekre.

Most például a gazdáknak és a Halászy - Pipacs utca nyomvonalában élőknek volna szükségük támogatásra, segítségre a helyi gőgös fideszes önkormányzattal szemben annak érdekében, hogy a városvezetők által jóváhagyott nyomvonalra tervezet nagyfeszültségű vezetékhálózat az adott földsávon ne épülhessen ki. 

Azonban a napjában több utálkozó poszton a Fidesz-el szemben gyűlölködő polgárőr és a politikai felhangokat pufogtató Jobbik Ócsa sem képes ilyen kiállásra. Ahhoz ugyanis ember kell, hogy egy ilyen ügyet felvállaljon valaki. Az ismert polgárőr ehhez jellem-gyenge és inkább a sehova nem vezető frázisokra hagyatkozva kelt gyűlölködést, addig a Jobbik Ócsa, pedig semmi mást nem tesz, csak a saját kétszínű pártvezetését kopírozza. 

Érdemben egyikük sem lép felé, vagy cselekszik az itt élőkért a helyi Fidesz ellenében.  Mindez jól mutatja, mit is érnek a maguk feszültségkeltésével. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése