2021. február 27., szombat

Az elítélt számlagyáros fehérporos szippantó Gyenes mellé állt a fideszes Szűcs Lajos - Bukodi a fasorban sincs

 Szűcs Lajos választókerületi népszerűsítése céljából képes volt ismét a kecskeméti számlagyárügyként elhíresült adócsalásban érintett és elítélt, amúgy meg kedvtelésből pucér nőkről fehér port szippantó Gyenes Levente polgármester mellé állni és átadni egy újabb önkormányzati létesítményt.

Gyenes Levente annyival másabb, mint a korrupciós ügyekben is érintett Kispesten fehér port szárító Lakner Csabánál, és a szintén meztelen nőket szerető Borókai Zsoltnál, hogy Gyenes Levente esetében bebizonyosodott a bűnössége, míg a másik kettő személy vonatkozásában nem. Igaz Szűcs Lajos velük semmit nem adott át, ahogy Ócsán sem sűrűn.

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/08/gyenes-levente-koko.jpg

Itt a Dönti Károly polgármestersége alatt elkészült Egészségház volt az utolsó középület.  Igaz, Bukodi Károly alatt nem sok érdemi történt, aminél Szűcs Lajos is ott díszelgett. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxaohHoarDthY8vhM_0dnFVVwIB722hw9Q09ZjjSMDFKpN5ib6dErqEtD9DXoRI3krWz7lDSwO_yo5w3Qlt4Y4H2hHrszwkV5XccCAL90Z8K9-oiDgicmjPHXqfptV2cqgO2jWFREkUtM/s1600/%C3%A1tad%C3%A1s.jpg

Mint a beszámolókból tapasztalhatjuk, a területi képviselők rendre adják át másutt az új létesítményeket az orvosi intézményektől az óvodákon, bölcsődéken át a  kerékpárutakig sorra a fejlesztéseket, miközben Ócsa vezetése rendre elmulasztotta azokat a pályázatokat, melyeket így mások nyertek.

http://www.pestmegye.hu/images/IMG_6001.JPG

Szűcs Lajosnak is mások biztosítottak lehetőséget a közszereplésre, ahogy Pánczél Károly is többnyire csak másutt tudott átadásokon részt venni. Ócsa esetében az is nagy szám, ha Pánczél Karcsi kiáll és bejelentheti, hogy majd a jövőben lesz egy festett nyomvonal a város egyik utcájának újraaszfaltozása után a kerékpárosoknak. Úgy, mint tette ezt legutóbb.

Vagy ahogy most is megjelent a fideszesek elcseszett polgármesterének, Bukodi Károlynak a népszerűsítése érdekében szólásra jelentkezni, hogy a végre állami forrásból megjavítják  az évek óta elhanyagolt iskola tetőszerkezetét. Azt, amire eddig semmit nem fordított városvezetés a kihasználhatóságán kívül. 

Mint ismert Ócsán ez volt az a létesítményt, ahol éjszakába nyúlóan fociztak, és név-napoztak a fejesek egészen addig, míg ebből per nem lett.  Aztán, amikor már korlátozásra került a sor, akkor mondhatni magára hagyták az épületet és a még a haver tornatanár is elhagyta az iskolát.  Mondhatni nem maradt más utánuk, csak a kár, és a lyukas tető.

Most ezt foltozzák majd be 60 millióból aminek nyomán ismét eljött Pánczél Karcsi és elmondta, milyen jó nekünk, mert hosszú idő után végre erre is jut pénz Ócsa  léha városvezetésének.

Fideszesék mindezt úgy nyomják, mint Gréczy Zsolt a kiverten lankadt hímtagját a telefonján.  

Csakhogy, míg Szűcs Lajos a pornográf polgármester oldalán valós létesítményeket ad át, addig Pánczél Károly csak a jövőbe beszél és mesél buksi érdekében a cselekvésképtelen polgármestere mentén, mert itt nem tud mit átadni.  Bukodiék ezekre a pályázatokra fordítható pénzeket már rég elherdálták hol az oxyfa-ültetvényekre, hol a TSz-Irodára, hol a szemétségre, vagy erre, meg arra.  Csakhogy ezekből semmit nem lehet felmutatni nem hogy átadni. Az elherdált milliókból rendelkezésre álló önrész helyett semmi nem létesülhetett, nem épülhetett Ócsán.   

 https://www.egerhirek.hu/wp-content/uploads/2019/10/6_fit_800x450.jpg

 Ezért nem bővült a rendelő, így nem létesült új bölcsődei férőhely, nem valósult meg a beígért kerékpárút és a nem korszerűsödhetett a vasúti átjáró sem.  A felújított közutakból ezért maradt el fél méter nyomszélesség, a Damjanich utca járdájának megújítása, vagy a piactól az Üllő utcáig érő szakasz felszíni csapadékvíz-elvezetésének rendezett árkolása. 

Az erre a célra kiírt pályázati milliók elfogytak, a munka elmaradt, a vállalkozás levonult, a városvezetés átvette, Pánczél Karcsi meg kiállt egy közös fotóra a fideszes branccsal, mint aki jól végezte a dolgát.


 És ezek után még merjük kritizálni a bűnben elítélt Gyenes Leventét, aki képes két félrelépés között Gyömrőből egy jobb várost építeni, mint ezek az ártatlan fideszesek, akik úgy tesznek.vesznek, hogy annak érdemi nyoma nincs.  

 https://ripost.hu/wp-content/uploads/2019/10/drog002webre.jpg

Ennél még Lakner és Gajda Kispestje is jobban fejlődik, mint ez a kormánypárti település, ahol az ártatlan Bukodi a polgármester és a velünk élő Szűcs Lajos pöffeszkedik.

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése