2021. február 25., csütörtök

Jakab parizere, Szabó "pirosaranya", Szűcs disznaja - az ócsai fideszes Azori-szigeteki hideglelése a diákság étke


Néhány nappal ezelőtt Jakab Péter megosztott egy képet Facebook-oldalán „Gyerekkorom kedvenc ízei, amiket még most is imádok” címmel. A képen a Jobbik elnöke látható, előtte pedig az asztalon néhány kifli, egy kis Piros Arany és némi parizer.

Ezek után kitört a "párizsi"-háború. Így a minden lében kanál után kapkodó Szabó Tímea sem akart kimaradni ebből.

 "Azt hallom, hogy a párizsi és a pirosarany a Fidesz szerint proli dolog. Dömötör Csaba még ma is ezen viccelődött a parlamentben. Hát akkor ezennel csatlakozom Jakab Péterhez, és merem állítani, hogy több millió magyarhoz hasonlóan akkor én is proli vagyok" - írja rossz helyesírással közösségi bejegyzésében Szabó Tímea, az országgyűlés vérmes (elvált) nősténye. 

De hol maradnak ezek a sületlen ellenzékiek attól a fideszes országgyűlési képviselőtől, aki ócsai lakosként mondhatni rendszeresen posztol a jólétét igazoló tokos falatozásairól képi anyagot.

A fideszes Szűcs Lajos szerint Azori-szigeteken túl és képviselői járáson innen is van élet Ócsán, ahol is a városlakók pénzéből kapott térkövezet járdát a megyei elnökként az iskolákat kiéheztető pártpolitikusunk.  

Persze ez munkalátogatás volt, ahogy később magyarázni próbálták utólag az egészet. Kovács Ferenc Vas megyei elnök és Nagy Kálmán Zala megyei alelnök beismerte, hogy a feleségük is ott volt. Szűcs Lajos azonban mással utazott, ő nem vitte az asszonyt.

http://www.pestmegye.hu/site/upload/2010/10/IMG_1630_250x250.png 

Igen Szűcs Lajos volt a Pest Megyei Önkormányzat Közgyűlésének az elnöke, amikor a megye intézményesített közétkeztetését végző HunGast a fennálló tartozás és a nem fizetés okán egyik napról a másikra felmondta a szerződést és éhen hagyta az intézményesített ellátásban részesülőket. Így Szűcs Lajos Ócsáján is ellátás, vagyis étkeztetés nélkül maradtak a Bolyai diákjai, amit aztán jó pár nap múltán ideiglenesen a városlakók pénzén részint a helyi önkormányzat pótolt be.

Szűcs Lajos mit sem törődve ezzel és a fűtetlen tantermekkel, a mögöttes Fidesz pártos élvezetével semmit nem adott le a súlyából. 

Cegléd két megyei fenntartású iskoláját is érinti a gázstop, a település polgármestere, Földi László úgy nyilatkozott: tavasszal, amikor a középiskolások étkeztetése volt veszélyben, városi hatáskörben, önkormányzati kasszából még meg tudták oldani az ebédeltetést, de a mostanra felhalmozott, iskolákra vonatkozó megyei közüzemi számlatartozások átvállalása már meghaladja a város lehetőségeit.

A szokásosnál két órával később kezdik a tanítást, 35 perces órákat tartanak, óra közben szintén tornáztatnak, szünetekben forró teát, délben pedig meleg ebédet adnak a meleg ruhában, takaróval és párnával érkező diákoknak a ráckevei Ady Endre Gimnáziumban – mondta az MTI-nek Molnár László igazgató. Az intézmény vezetője szerint nem kizárt, hogy rendkívüli szünetet kell majd elrendelnie – ebben az estben a végzősök másutt folytatnák a munkát az érettségi "szorítása" miatt.

Szintén komoly helyzet állt elő a szentendrei Pest Megyei Könyvtárban, ahol a Tigáz az eddigi 2,3 millió forintos tartozás mellé egy újabb egymillió forintos számlát küldött ki a májustól októberig tartó időszakra kapacitáslekötés címszó alatt, miközben a könyvtár gázóráját májusban leszerelték.

 

  https://img0.hvg.hu/image.aspx?id=625357dd-bae6-4d22-8e68-2f784b41a91a&view=00000000-0000-0000-0000-000000000000

Szűcs Lajos nem fogja vissza magát. Nem fázik, nem éhezik.

Ő azóta is tovább dőzsöl és dőzsölhet a mai napig, élvezi az ócsai kisvárosi légkört és a megalkuvó helyiek bizalmát, a többség köpködése ellenére. 

A Fidesz pedig eltűri.

Így Szűcs Lajos a Gyurcsányhoz igazodó Jakab Péterrel, és Szabó Tímeával ellentétben bizony jóléti tanácsokat, életképeket szemléltet akkor, amikor a maga szerény lakomáit tárja elénk közösségi oldalán. 

Szűcs nem parizerrel tömi magát. Ő nem proli, vagy nagyvaddal (dámszarvas) vagy legalább egy fél disznóval vág neki a magamutogató jóléti bemutatásnak.

Itt nem csak a másik arcába vágás, hanem a pofátlanság ütközik ki. 

Nem mintha a Jakab, vagy Szabó szegény lenne, amikor fejenként havi 5 millióba kerülnek a választópolgároknak. Mindez a HírTv Troll című adásából derült ki. Szűcs azonban még ennél is többe kerül nekünk.

Nem csak a kártékonyságával párosuló méltatlan gazdagságával, vagy a mi pénzükből építettet önkormányzati járdával, ami itt más ócsainak nem igen adatik meg, hanem azzal a pofátlansággal, amivel a háttérből csóválja a helyi kiskutyát.  

Szűcs Lajos nem méltó a tiszteletre, és a megbecsülésre, de még csak a Fidesz párttagságára sem. Szűcs "munkássága"  Pest megye élén is szégyenletes bukással végződött.  

Aztán a teniszszövetség elnökeként is csúfos veszteséggel és tartozással hagyta hátra az általa "felkarolt" sportegyletet. 

A horgászszövetség vezetésével még nem adott fel, és ebbe a halászok mentek tönkre. 

Mindezekért mindig mások fizetnek nagy árat. Szűcs Lajos ebből is csak a javát fogja ki magának. 

Szűcs Lajos is van annyira hazug, meg pofátlanul képmutató, mint Jakab és Szabó. 

Fideszes kormánytagként pedig sokkalta többe fáj ez nekünk, mint a két másik politikai szélhámos együttvéve. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése