2021. február 18., csütörtök

Vagy negyven kritikus hozzászólást törölt a maga kezelte oldalról a polgármester - arctalan arcoskodás ( - Face)

 Mára úgy 40 hozzászólást törölt a polgármester az egyik posztja alatt, amit az Ócsa - Kisvárosi hangulat nevezetű Facebook oldalon, Bukodi Károly anonim üzemmódban maga kezel.

Bukodi polgármester városi népszerűsítő oldala amolyan tájékoztatási pótcselekvés, amivel a saját polírozásán túl semmi érdemivel nem szolgál. Ezen a felületen alig van olyan, ami foglalkoztatná az itt élőket.

Most mégis egy unalmas köznapi bejegyzés alatt parázs vita alakult ki, mely során komoly bíráltatokat kapott a polgármester több oldalról és személy által.  

 A kutya sem foglalkozott volna vele különösebben, mert ez sem kelt nagyobb hullámokat, mint az, amit megenged magának a város élén.  

Erre ma azt tapasztalni, hogy a Facebook által jegyzett 47 hozzászólásból  már csak 7 olvasható. Valószínűleg mégis csak ciki volt számára az itt élők kritikája, ezért törölte az összes kapcsolódó hozzászólást.  Mind a negyvenet. Ilyen fickó ez a polgármester, a mögöttes "szent családdal".

A hozzászólók bejegyzései közt felmerült a polgármester beoltottsága, majd a szülők oltásra hívása, amit a polgármester közölt.  Aztán ennek nyomán szó-szót követett a hozzászólások sorában, amihez betársult Boros Tibor ismert ribancozó polgárőr, aki szerint a fideszes asszonykák mind ilyenek és csúnyák. Ezt persze nem itt, ebben a közegben adta elő, hanem a saját Facebook profilján. Voltak akik rá is kérdeztek a polgárőr ezen oldali aktivitására, hogy mit keres itt és szól hozzá úgy, ahogy. Ennek után a közzétett polgármesteri reakciók és a polgárőri virtus kapcsán magam is úgy vélekedtem, hogy Boros Tibornak nincs létjogosultság itt mást megszólni, vagy megítélni. Nem azért, mert a polgármester is kérte, hogy a család maradjon ki a politikai csatározásból, hanem azért, mert pont a polgármester volt az, aki ebbe bevonta a családját akkor, amikor a saját politikai haszonszerzése érdekében, a maga népszerűsítésére. Bukodi Károly a választások idején a mögöttes családot is bevonta és felhasználta politikai célzattal a Fidesz jelöltjeként, hogy ezzel a motivációval szavazásra buzdítson  szimpatizánsokat.  


 Ennek saját maga posztolta képi előzményeire talán még sokan emlékeznek.  Tehát ez esetben így nehéz azt kérni másoktól, hogy ne használják fel, ne hozzák szóba a mögöttes családot (nem én voltam) akkor, ha már egyszer maga a delikvens volt az, aki ezt megtette.  

Mindez azt bizonyítja, (nem az ismert polgárőr illusztrál bejegyzése nyomán,) hogy a polgármesterrel szemközt nem lehet sem vitázni, sem kritikát gyakorolni, sem pedig demokratikus eszközökkel élni, mert Ő maga sem a demokráciát gyakorolja, és nem is a szólásszabadság híve. Ő képes 40 mögöttes hozzászólást 2-3 ember méltatlan és modortalan bejegyzése miatt törölni. Mert neki senki és semmi nem számít önmagán kívül, és azon túl. Nem számít és nem érdekli a többség sem.  Ezért önkényes és autoriter.

 Bukodi Károly ismét arról tett bizonyságot, hogy egy autoriter önkényeskedő, aki nem képes-,  és ráadásul soha nem fog tudni kiemelkedni a saját mocskából

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése