2019. augusztus 12., hétfő

Polgárőri megemlékezés a gyilkos kommunisták hazai elnyomóira - a hű pártkatona nem felejt (- munkásőrség)

Érdekes hallani és olvasni, ahogy fasisztázzák, nácizzák a balfékek azokat, nemzeti érzelmű jobboldaliakat, akiket zsigerből gyűlölnek.  Ők az egykori kommunistákból szocialistává, majd baloldali illiberális átvedlett internacionalisták, kik mindent képesek voltak elárulni és feladni a túlélésük érdekében.

https://magyarhang.org/wp-content/uploads/2019/05/IMG_0137.jpgEzek az egykori moszkoviták ma brüsszelitáká vedlettek. Olyan kilólogó múltú lólábbal, mint Dobrev Klára, vagy olyan szülői háttérrel, mint Donáth Anna.  De az őskomcsi múltat mit sem tagadó máig a szovjet-típusú elnyomó rendszert sirató őskövületek vallják magukat a legnagyobb demokratáknak, miközben tolvaj tempót diktálnak. 

Mindez az álság számos esetben előbukkan és kiderül, de a képmutató hülyék világában ez már senkit nem zavar azon a bizonyos liberális oldalon. 

Lássuk, be hogy amikor Horty Miklós emlékétől hideglelést kapnak, és őrült rikácsolásba kezdenek, akkor az olyan földalatti mozgalmi párttársaktól, rendőrgyilkos kommunistáktól, mint amilyen Ságvári Endre is volt, nem félnek megemlékezni. 

Nemrég Ócsán is a polgárőrségbe menekültként megbúvó egykori szocialista, de mára már leszerelt katona tett fel visszaemlékezést arról az aljas kommunistáról, akit a kommunisták úgy kedveltek, hogy még kötelező tananyaggá is tették.  Ez a vén hülye meg olyan jól megtanulta a leckét, úgy bele vésődött az egész, mint március 15.-e eltusolása.  Nem is a szabadságharc, hanem az illegális kommunista pártmozgalom, a titkos küldetés, gyilkos hajsza maradt meg benne múltidőzőben.  Erre emlékezett közösségi oldalán a mostani rendszer ellenlábasaként a rendszeridegen ellenségre. 

És hogy ez mennyire nem spontán őrület a részéről, azt egy újabb kommunista népgyilkos visszaidézésével bizonyítja az Országos Polgárőrszövetség beválasztott tagja, a helyiek második elöljárója.  És amikor ez a polgárőr-szövetséges a kommunista rémuralom egyik kiemelkedő hazai tagjára emlékezik, akkor valójában a Tanácsköztársaság terrorszervezetének vezetőjét húzza elő és dicsőíti. 

Nem véletlen egybeesés ez Ságvári Endre után Szamuely elvtárs visszasiratása. Nem véletlen az sem, hogy sokan már a néhai munkásőrség elnyomó szervezetének visszarendeződését vélik felfedezni a mostani polgárőség keretei közt.  

Valahol erre szolgál bizonyosságul az ócsai polgárőrség alelnökének közösségi elkötelezettsége ámokfutása. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése