2019. augusztus 20., kedd

Gréczy rémálma - Gyurcsány ünnepi vitorlázása ( - Merkel európai léptékű munkatalálkozója Orbánnal )

Augusztus 20.-át megelőzően, miközben Magyarország miniszterelnöke Sopronban Angela Merkellel találkozott, Gyurcsány Ferenc a Balatonról közepéről jelentkezett be közösségi oldalán; - erről a Blikk számolt be tegnap, - a szóvivőjét meg rémálmok gyötrik.

https://www.promenad.hu/wp-content/uploads/2019/08/angela-merkel-a-nemetek-mindig-halasak-lesznek-magyarorszagnak.jpg
Orbán és Merkel munkatalálkozóján Európáról üzentek a világnak

https://varosikurir.hu/wp-content/uploads/2018/03/greczy.jpg
Gréczyt sem az esze, hanem a gyűlölködő rosszindulata köti a böszméhez
Mit ad Isten, a böszme szóvivője, az epésen indulatos, és már mondhatni rosszmájú Gréczy pedig egy indulatos közleményben nyomta a tőle megszokott gyűlöletes propagandát a Facebookon.  Gréczy a Demokratikus Koalíció szóvivőjeként olyan beleéléssel nyomja a showt, mintha azt belőlen fakadóan maga is átélni. Vagyis olyan szerencsétlen mint az akiről beszél, vagy pedig olyan aljas és gonosz, mint aki mellett kiállva hazudik.  

Nos, bár melyik változat is jön képbe, egyik sem jobb a másiknál. Gréczy úgy rosszindulatú és ellentmondásosan hazug, mint kitartója.

Most történt, hogy a Gyurcsány-párt morcos ítésze egy felmérésre hivatkozva arról írt, hogy „négymillió magyar nem is álmodhat arról, hogy eljut nyáron pihenni”, s szerinte „négymillió magyar ember fulladjon meg a város porában és álmodozzon egy jobb életről – így gondolja ezt a magyar kormány”. Gréczy hozzátette: „nem a kormánytól kell várni a változást, hanem attól a négymilliótól, melynek többsége ma még csendben tűr”.

Nem tudni ilyen rémálom kísérti ezt a túlburjánzott embert, de hogy nem lehet komolyan venni, az annyira igaz, mint az öszödi beszéd.  Történt ugyanis, hogy eltartója, vagyis maga Gyurcsány jelentkezett be a tó közepéről, amivel rendesen alápakolt az önmagát is túllövő szócsőnek. Mert  mielőtt Gréczy megalkotta volna azt a közleményt, amiben a pihenni vágyókat, a nyaralókat felhasználva velük kívánta ostorozza a kormányt, meggyőződhetett volna arról, hogy a tartótisztje véletlenül nem-e ugyanazt teszi. Mert ugyanis, a közlendőjében fogalmazottak olvasottja szerint amíg Gyurcsány tehetősen hajókázik addig „négymillió magyar nem is álmodhat arról, hogy eljut nyáron pihenni”.  Ezzel a kijelentéssel és a mögöttes Gyurcsányi jóléttel pedig a mostani kormányt, hanem a párttársa alkotta elődöt hozta kellemetlen helyzetbe. 

Miközben a szóvivő a kormánypártiakat próbálja filézni, addig az öszsödi böszme a Balaton közepén ücsörög - a helyesírás a DK-nál is a szocktól megszokottan rossz

Gréczy főnöke, a bukott miniszterelnök alighanem máig meg van győződve arról, hogy a nagyvilág őáltala ismerte meg a csöppnyi Balatonőszöd nevét. Az azért csak nem mellékes, hogy korábban, vagyonszerző kalandozásai során Gyurcsány miniszterként és szocialistából kapitalizálódott privatizátorként innen, a kormányüdülőből is kiharapott egy jókora ingatlant – pontosabban cége lízingelt az államtól, hogy majd egy haveri (állami) vállalat visszabérelhesse azt tőle. „Véletlenül” éppen annyiért, amennyi az éves bérleti díj volt. Régi bolsevik trükk ez a privatizáció daliás éveiből…   Később,  10 évi bérlet után, 2004-ben aztán szinte aprópénzért lett övé az ingatlan, amit bérlőként kivehetett az államtól és kiadhatott egy állami cégnek, aminek után az egészet benyelte. 

https://i.ytimg.com/vi/6ZjpTpxNTU0/hqdefault.jpg
Így persze könnyű volt gazdagodni. Grécy azonban nem erre és az ebből kimaradt milliónyi embertárásra gondolt a közösségi oldalán panaszoltakban, hanem az általa felfedezni vélt nélkülözőkre. Gréczy Zsé Orbán-fóbiája nem engedi a normális gondolkodást számára. Szerinte a mostani nyaralók csak a napos oldalon állnak, miközben Ő az árnyékba is lát.  Ő ugyanúgy, ahogy a nagy szocialista elődök is fenyegetődztek 23 millió román állampolgárságával, úgy Gréczy sem különb a jogelőd komcsik hasonlatos rémtetteinek vonatkozásában.  

A Magyar Nemzet nyomán a Flag magazinban be is jelentik, hogy megőrült a szóvivő.

Ezért fel is ajánlják számára a gyógyszert, miszerint: "javasolnánk neki, hogy böngéssze kicsit a turizmussal kapcsolatos statisztikákat, amelyből a szöges ellentétére lehet következtetni annak, mint amit ő állít."

De talán az is segítene, ha Gréczy Zsolt elmenne egy kicsit a Balatonra nyaralni, tájékozódni. Már ha önmagát nem a „csendben tűrő négymillióhoz” sorolja.

 Magyar Nemzet, Blikk, Flag Polgári Magazin nyomán
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése