2017. február 18., szombat

Kódolatlan hétvége - csatornanyitás ( - HBO3 szinte minden előfizetőnél elérhető a Telekom hálózatában)

Csatornanyitás a Telekomnál: az HBO3 kódolatlanul elérhető szinte minden digitális tv előfizetőnek február 18-20 között

A mostani hétvégén, vagyis február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul is elérhetővé válik a filmcsatorna a legtöbb hazai tévészolgáltatónál. A közel három nap alatt több HBO-premier közül válogatnak a nézők.

https://pbs.twimg.com/profile_images/824239223528194049/cN4dNt0F.jpgReese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern, Zoe Kravitz - csak néhány név azokból a sztárokból, akikkel a HBO legújabb saját gyártású sorozata érkezik a képernyőkre február 20-án. Ebből az alkalomból a Magyar Telekom 2017. február 18. és 20. között kódolatlanul elérhetővé teszi (kinyitja) az HBO3 csatornát szinte minden digitális tv előfizetőjének (a csatornanyitás a közszolgálati csomaggal rendelkező ügyfeleket nem érinti).

A Hatalmas kis hazugságok Liane Moriarty ausztrál bestseller szerző történetének adaptációja. Az erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozat három középosztálybeli anyuka történetét meséli el, akiknek gyerekei most mennek iskolába. A közös bennük, hogy mindenük megvan, mit egy nő kívánhat, de látszólag tökéletes életük sötét titkokat rejt.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbKJEgE1tjI9i9v6tTFBwfx9gKBmTlLAh0rOdnX4KM_wp6QCFkA kódolatlan hétvégén az HBO3-on olyan sikersorozatok láthatóak még, mint a Csajok (Girls) teljes ötödik évada, illetve a hatodik évad első epizódjai. Lena  Dunham  kult sorozata hat év után egy 10 részes évaddal ér véget, amely tökéletes lezárást nyújt Hanna, Marnie, Jessa es Shoshanna történetének. Ezen kívül megtekinthető lesz Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church  dramedyje, a Válás (Divorce); a legsikeresebb hazai sorozat, az Aranyélet epizódjai illetve érkezik egy vadonatúj sitcom, a Megborulva (Crashing) is.

A HBO3 a 92-es programhelyen érhető el a Telekomnál. A Hatalmas kis hazugságok sorozat az amerikai premierrel egyidőben az HBO GO-n, február 20.-án este 21 órától pedig az HBO3-on nézhető meg magyar felirattal.

http://hir.ma/wp-content/uploads/2015/06/UPC-Wi-Free.jpg

Ócsán a UPC hálózatán is szabadon elérhető a HBO adott csatornája.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése