2016. november 15., kedd

Migránsügy német mód: - a kiválasztott árja kap beutazási lehetőséget ( - aztán tábor, majd munka vár rájuk)

Az olaszoknál és a görögöknél kiválasztottakat a birodalom által fizetett charter járataikon reptetik Németországba. A nem kívánatosak a földön maradnak és megkezdhetik kálváriájukat. Az ismert Canossa-járás vége a kitoloncolás, avagy a kötelező kvóta. Mert ez így eropéer.

http://hir.ma/wp-content/uploads/760x0_(1)_3.jpg

A járatok a müncheni repülőtéren landolnak, ahonnan a migránsokat tovább viszik Erdingbe egy korábbi légibázisra, ahol ideiglenes menekülttáborban kerülnek elszállásolásra.  

A Süddeutsche Zeiutung arról ír, hogy havonta 500-500 migráns érkezik majd a két országból.

Németország tavaly 40 ezer menekült befogadását vállalta be, azonban Olaszországból 20, Görögországból pedig csak 196 migráns érkezett. A rendszer novemberben indul majd be igazán. 

http://hir.ma/wp-content/uploads/940x315.jpg

A lap kérdésére a belügyminisztérium azt közölte, hogy „Novemberben hetente 250 menedékkérő érkezik Németországba repülőkkel. Csak olyanokat szállítunk így, akik menedékkérelmet adtak be Olaszországban vagy Görögországban."

Azt is közölték, hogy többségében Eritreából, Irakból, Szíriából és Szomáliából menekültekről van szó.

http://hir.ma/wp-content/uploads/1256087299-fluechtlinge-deutschland-charterflug-flugzeug-eu-sum8hIQDDb1pUGcYNG.jpg

A minisztérium emellett arról is tájékoztatta a lapot, hogy a charterjáratok Münchenben szállnak le, ezután busszal viszik tovább a menedékkérőket Erdingbe. Itt táborokba kerülnek, ahol 5 ezer főt tudnak elhelyezni. Ellátásban részesülnek és lehetőségük van akár vegetáriánus étrendet kérni a Vöröskereszt által. És azonnal megindítják a menekültügyi eljárást. Ez durván 72 óra, majd tartományokba kerülnek a menedékkérők, a befogadókhoz. 

Hogy a befogadók kik, és valójában mit takarnak, az nem ismert. 
Forrás: Hír.ma
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése