2016. november 3., csütörtök

Egy heted van átgondolni, hogy akarsz-e tűzoltó lenni - egy valós tartalmú toborzás ( - itt tűzbe mennek érted)

Mint Ócsán közismert, az önkormányzat által támogatott és Boros Tibor keze ügyébe rendelt toborzást követő tűzoltóság nem valósult meg, így nem csak a város, hanem számos önkéntesnek jelentkező is hoppon maradt.  Boros Tibor és az őt támogató városvezetés azóta sem beszél a meghiúsulás okairól. A blog nélkül persze ez is a helyi ingoványba veszne.

http://www.minta-tuzolto.eoldal.hu/img/mid/5/depositphotos_3379472_xs.jpg
Ne várd a sült galambot, nem várj Borosra - az önkormányzat nem fog tűzoltóvá tenni ( - jelentkezz hivatásosnak itt:  toborzás)

Most azonban lehetőség nyílik valós tartalmú és igaz célzatú tűzoltónak jelentkezni azoknak, akik elszántságot, elhivatottságot és kellő akarást éreznek magukban ahhoz, hogy szolgálatot teljesítve segítséget nyújthassanak a bajban.

http://www.regiohir.hu/fejer/wp-content/uploads/2016/09/Hazai-gy%C3%A1rt%C3%A1s%C3%BA-t%C5%B1zolt%C3%B3-aut%C3%B3.jpg
Amennyiben készen állsz, jelentkezz - képezd magad ( - az egységes rendvédelmi moduláris OKJ-s szakképzést követő szolgálati viszony keretében tiszthelyettes és tűzoltó zászlós is lehetsz)


A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatót tart felvételi lehetőségről beosztott tűzoltói beosztásba és gépjárművezetői beosztásba. A toborzó időpontja: 2016. november 10. 10.00 óra. További információk, jelentkezési feltételek és a regisztrációs adatlap ezen az oldalon található.

Amennyiben részt kívánsz venni a 2016. november 10-én 10.00 órakor tartandó toborzón, regisztrálj

Amennyiben érdekel a hivatásos szolgálat, a tervezhető, biztos állás lehetősége, az állampolgárok biztonságának szolgálata, vállalod a szolgálat ellátás nehézségeit, úgy várnak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába. 

Helyszín: 1081 Budapest, Dologház u. 1. II. em. Gróf Széchenyi Ödön terem

A toborzóval kapcsolatban információt az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:
tamasne.majszin@katved.gov.hu e-mail címen vagy a 06-1-459-23-00/93012 telefonszámon.
 
Persze ettől még lehet majd egyszer Ócsán is tűzoltó, mert ha szakemberként visszatérve magad fogsz kedvet érezni a helyi önkéntese csapat létrehozására és kezdesz bele a toborzásba, akkor ugyanúgy, ahogy másutt, úgy itt is létesülhet majd egy önkéntes alakulat. A lényeg, hogy minél többen érezzenek kedvet, elkötelezettséget a tűzoltóság hivatástudatához.

http://feol.hu/data/cikk/166/177/cikk_1660177/orangyalok6_171114_4c.jpg
Küzdj meg a lángokkal - a többiek is tűzbe mennek érted ( - ez nem ámítás)

Jelentkezz, hogy segíthess:

Amennyiben részt kívánsz venni a 2016. november 10-én 10.00 órakor tartandó toborzón, regisztrálj az itt elérhető adatlapon.
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése