2016. november 29., kedd

December 3.-án, szombaton nyit ismét a jégpálya - élvezze a téli sport örömeit ( - élménygazdag Jégterasz várja)

Újra nyitja kapuit decemberben a kori-pálya a UPC jóvoltából a 29-es körzet központi bázisának számító Monoron.

http://www.gyomroi-hirhatar.hu/images/newspic/e128039c03f324b8037cfb2b06ba076d.jpg 

A tavalyi sikertörténetet követően az idén is lehet élezni a korcsolyákat, mert ismét lesz lehetőség a penge élén táncolni a körzetben. 

http://www.gyomroi-hirhatar.hu/images/cikkek/1203_jegfesztival_plakat.jpgTavaly a UPC és a monori önkormányzat együttműködésének eredményeként jégpálya nyílt a monori sporttelepen. A nagy sikerű UPC Jégfesztivál sorozat, a UPC Élménytár szervezésében az idei évben is folytatódik.

Advent második gyertyagyújtását megelőző napon, szombaton nyílik a monori jégterasz. 

Tavaly hétköznapokon 8-14 óra között a monori óvodás és iskolás csoportok használhatták ingyenesen a pályát, akik részére az korcsolyaoktatás és a személyszállítás költségét az önkormányzat finanszírozta. Az oktatásra az óvónőknél, illetve az osztályfőnököknél tudtak akkor jelentkezni.

Az idén a gyerekek a népszerű Holló Együttes koncertjén szórakozhatnak, a fiatalok kedvéért Monorra érkezik a Kelemen Kabátban, míg az idősebbnek a magyar blues királyát Deák Bill Gyulát hívták meg a szervezők! A koncertek mellett jégtánc-bemutató, kvízjátékok és sok meglepetés várja még a szórakozni vágyókat.

A Balassi utcai sporttelepen kialakított pálya megnyitóján minden korosztály érdeklődésére számítanak a szervezők.

http://www.ocsa.hu/userfiles/image/korcsolyapalya%202016.jpg
Ócsa önkormányzata tavaly egy műanyag pályával próbálkozott a Bolyai udvarán, de az közel sem hozta azt az élményt amit a jég. Így az elején kilátogató közönség is elmaradt. Volt olyan időszak, hogy csupán a polgárőrök voltak a pályánál. Olyan is előfordult, hogy az érdektelenség okán idejekorán bezártak. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuQ6TIEBtWPkSQWNZuHc0H6GyzvKhQkAB8Gb4814Ud9z5vCep1AHi-hU49UdY6w1gypZivzjh63opE5G8T1WCuaY2hZQh8whwShVBZDPXbpiMsO2XubkeQMuZbV7dTTmg3Mx1j6oT0c-0/s640/SSA40371.JPG 
A karácsonyi hangulat, a játékosság és a fesztiválozás Ócsán elmaradt. Félő, hogy ez az idén már már megint nem fog összejönni. 


A helyi önkormányzat Ócsán valahogy nem képes a lakossági igényeknek (elvárásoknak) megfelelni.

*

1 megjegyzés:

  1. "Ócsa önkormányzata tavaly egy műanyag pályával próbálkozott a Bolyai udvarán, de az közel sem hozta azt az élményt amit a jég." Ócsán az idén volt a koripálya. Legalább a plakátot nézd meg, amit te raktál fel okoska!

    VálaszTörlés