2016. november 6., vasárnap

Ma is megkaptuk a magunkét - ez a hétvége sem volt jobb, mint az eddigi ( - ismét vereséggel zártuk a fordulót)

Isten utolsójaként Bukodi Károly polgármester ócsai labdarúgócsapatát alázták a héten ismét. Pedig csak a már szokásos játékot űzték és az előírt papírformát hozták a legények. Mégis egy csúnya vereséget könyvelhetett el az ócsai játékosgárda. Az Örkény Se hazai pályán 6 góllal tömte ki a hálónkat. Jó szórakozás volt. (Számukra)

http://www.magyarfutball.hu/data/upl/2013/04/1367314207_orkeny.jpgAz örkényiek nem sokat cicóztak. A 9. percben megszerezték a vezetést Rupa Márk góljával. Erre a 17. percben Kövér István tudott egyenlítésként válaszolni. Aztán ismét csak a megszokott sárga lapok jöttek Ócsának. a 20. percben Kiss Richárd S. majd a 37.-ben Jámbor Z szerzett be egyet. 
De ezzel még nem ért végett a félidő, mert az örkényi Tarnóczki a 43. percben rúgott góljával ismét átvették a vezetést. A rá következő percben pedig egy sárga lapot is behúztak Szabó G. szabálytalanságával. Csak ezt követően került lefújásra az első játékrész.

http://i1083.photobucket.com/albums/j386/magyfut/csavse.jpgA második félidő első percében cseréltük Vargát Szekeresre, de ettől sem lett jobb a játékunk, mert az 51. percben ismét gólt kaptunk. Szécsi helyezte a labdát Ócsa hálójába, aminek köszönhetően 3:1-re növelte előnyét Örkény. 
Ugyanez történt a 69 percben is, annyi különbséggel, hogy ekkor Bakonszegi lőtte be a labdát a kapunkba. Ezután a sárgalapos Kiss Richárd Sándort Gyurászik Gáborra cseréltük (70') nem sok sikerrel, mert 8 perccel később ismét gólt kaptunk. Ezt már Szeibert Antal (78') helyezte a hálóba nekünk. Az így létrejött 5:1-s állás megviselhette Tunner Norbertet, amit a bíró a 81. perceben egy piros lappal nyugtázott. Két perc múlva Örkény cserélt még egyet, majd a következő percben (84.) Németh Krisztián hatodikként is rúgott egyet nekünk. Az így megszórt ócsaiakat az sem vigasztalta ekkor, hogy az örkényi Hrumó Bence a játék lefújása előtt szintén beszedett egy sárgát, hiszen a végeredmény ezzel semmivel nem lett kedvezőbb. Gyászos egy teljesítmény. Ez nagyon gáz. 


Ócsa polgármesterének együttese ma sem okozott meglepetést. A megyei II. osztályú felnőtt bajnokság, Déli csoport 13. fordulója után az Ócsa VSe továbbra is nyeretlenül dekkol a kiesők közt utolsóként a tabella legalján.

Mi ez, ha nem kudarc? Ez a mesteri együttes csak a város pénzét emészti és még csak az sem elvárás, hogy középszinten teljesítsen a csapat. A kiesők nyugalmával használják fel az önkormányzat költségvetési támogatását amit a polgármester az egyik kezéből az egyesületi másikba helyez. 

Még szerencse, hogy Ócsán ezt is el lehet játszani.

*

1 megjegyzés:

  1. Szép volt fiúk!
    Pénzt nekik, még több pénzt, aztán a hintóban sugárban lehet okádi Sanyi bá legnagyobb örömére.

    VálaszTörlés