2014. január 22., szerda

Helycserés támadás - megindul a kampány ( - a rezsicsökkentés hálójában)

Mint ismert, a kormány rezsit csökkent - számunkra.  A szolgáltató pedig "kompenzál" - nekünk.

Így jártunk a DPMV Zrt vízdíjával is, - amit utoljára még Ócsa Önkormányzata testületi döntéssel emelt (díjszabást), - a kormány az ismert módon csökkentette.

Válaszul a DPMV elvonta a locsolási kedvezményt, aminek hatására olyan öntözésre használt vízfogyasztás után is csatornahasználati díjat számol fel, amit igazából nem is küldünk vissza a hálózatba feldolgozásra.

Nos, ha nem ezt hívjuk burkolt áremelésnek, akkor csak egy szolgáltatói kompenzációról lehet szó.

Mostanság a kormánypárti politikusok erőteljesen hangoztatják a rezsicsökkentést. Azonban az ilyen áremelések, vagy úgynevezett "díjkompenzációk" mellett szó nélkül elmennek, miközben magukra hagyják a lakosságot a saját maguk állította csapdákban vergődni. Erről szól a vízdíj vonatkozásban a rezsicsökkentés, amiről mostanság még politikai fórumot is tartanak. 


https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1527004_660677277304872_619966762_n.jpg
Pánczél Károly országgyűlési képviselőjelölt és Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára "erősítésnek"  Dabason

Így van ez.  Pánczél Károly és Szűcs Lajos országgyűlési képviselők a tárgykört meglovagolva tartottak népszerűsítő gyűlést Dabason, "Rezsicsökkentő fórum" címén. 

Igazából ez egy kampányfogás.  Hogy mennyire erről van szó, azt maga Szűcs Lajos igazolja Facebook oldalán:

"Párbeszéd a rezsicsökkentésről, az előttünk álló feladatokról és az összefogásról.
Óriási érdeklődés mellett tartottuk meg a dabasi fórumot Pánczél Károly országgyűlési képviselő vezetésével. A rezsicsökkentés eddigi eredményeiről és a várható további lépésekről Kontrát Károly államtitkár tartott előadást. Rengeteg őszinte kérdést kaptunk és nagy sok biztatást. Köszönjük!!!"

  • https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/282254_539850252720909_259670582_n.jpg
    Szűcs Lajos harcban a rezsicsökkentésért - aláírást gyűjt
    Szűcs Lajos Az új választókerületekben sok munka kell a sikerhez! Közös erővel sikerülhet! Ezért kell segítenünk egymás munkáját! ezért segítem én is Pánczél Károlyt, és segít nekem Ő is!

  • Szűcs Lajos Februárban az új választókerületemben Simicskó Isvánnal tartunk mi is rezsifórumot! Váunk ott is minden segítő embert! Hajrá!

      *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése