2023. július 18., kedd

A baloldali-, liberális gyülöletkeltés a leginkább jellemző azokra, akik éppen a másikra mutogatnak - befóliázva

 „A Pride hónap alkalmából, a Budapest Pride Fesztivál előestéjén, Izrael Állam Nagykövetsége szolidaritást vállal a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex (LMBTQI+) közösségekkel. A Pride Fesztivál lehetőséget ad arra, hogy közösen ünnepeljük az LMBTQI+ közösségek sokszínűségét és az általuk elért eredményeket” – olvasható az izraeli nagykövetség, a Budapest Pride alkalmából a közösségi médiában megjelentetett közleményében, amely így folytatódik:

„Az ünneplés közben azonban, nem feledkezünk meg arról, hogy az LMBTQI+ emberek teljes egyenlőségéért folytatott küzdelem még nem ért véget. Elutasítjuk ezen közösségek és tagjaik elleni erőszak, gyűlölet, elnyomás, diszkrimináció és intolerancia minden formáját.”

Sajnálattal látjuk, hogy a kormányhoz egyáltalán nem köthető, ellenzékiek egyáltalán nem hajlandók szolidaritást vállalni a meleg közösséggel. Hiába adott lehetőséget a Budapest Pride a közös megértésre, az LMBTQ+ közösség ünneplésére, amikor számos baloldali, liberális ünneprontó provokatív mocskolódása  vitte el show-t. Ez bizony nem eredmény, hanem eredménytelenség, azaz bukás. A liberálisok bukása. 

A melegek elleni gyűlöletkeltésével a Pride alkalmával elbukott Juszt László, az egykori kommunista újságíró. Juszt tett ki egy bejegyzés közösségi oldalára a  Budapest Pride kapcsán, összefüggésbe hozva a Fideszből kilépett Szájer Józseffel, és azzal a történéssel, hogy a másságot bemutató, szexualitást ábrázoló tartalmú termékeket celofánba csomagolják.  


 Erre aztán előjött azzal a gyűlölet-teljes náci ukránok áldozataira utaló felvetéssel, hogy Szájert is le kéne fóliázni, mielőtt visszatérne a közéletbe. 

„Az ünneplés közben azonban, nem feledkezünk meg arról, hogy az LMBTQI+ emberek teljes egyenlőségéért folytatott küzdelem még nem ért véget. Elutasítjuk ezen közösségek és tagjaik elleni erőszak, gyűlölet, elnyomás, diszkrimináció és intolerancia minden formáját.”

 Ugyancsak közel erre az álláspontra jutott Ócsán az a polgárőr, aki az Országos Polgárőr Szövetség Felügyelő Bizottság tagja, aki szintén az által már többször molesztált Szájer József fóliába csomagolásáról osztott meg közzétételt. 

Mindezek nyomán már nem csak a volt Fideszes közismerten homoszexuális Szájert fogták üldözőbe, hanem a vitathatatlanul hetero miniszterelnököt is az ukránok által ismert fóliába helyeznék.  

Mert ugyebár "...nem feledkezünk meg arról, hogy az LMBTQI+ emberek teljes egyenlőségéért folytatott küzdelem még nem ért véget. Elutasítjuk ezen közösségek és tagjaik elleni erőszak, gyűlölet, elnyomás, diszkrimináció és intolerancia minden formáját.”

Juszt és Boros nem feledkezik meg arról, hogy az emberek teljes egyenlőségéért folytatott küzdelme érdekében nekik felelniük kéne a gyűlöletkeltés ezen megjelenítési formájával szemben. Ők mégis megteszik. Gyűlölködnek pocskondiáznak és személyiségi jogokat sértenek.  

 "Elutasítjuk ezen közösségek és tagjaik elleni erőszak, gyűlölet, elnyomás, diszkrimináció és intolerancia minden formáját."

És mindezek után már más liberálisok is veszik a bátorságot és szarnak nagyköveti felhívásokra és úgy nyomják a személyes gyűlölködést, ahogy a csövön kifér.

 "Elutasítjuk ezen közösségek és tagjaik elleni erőszak, gyűlölet, elnyomás, diszkrimináció és intolerancia minden formáját.”

Aztán még ők, ezek mondják, hogy tégy a gyűlölet ellen, lépj fel az egyenlőtlenségekkel, a kirekesztéssel szemben és vállad fel önmagad. 

A jellemtelenek felvállalják azt az aljas tempót, amivel a másikat próbálják megbélyegezni és kiközösíteni? 

Nem hinném, mert mind Juszt mind pedig Boros vesztett már pert bíróságon. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése