2020. október 22., csütörtök

Pókember Hadházy Ákos hívja közös megemlékezésre a hozzá csatlakozókat a tévéhez - lónak a faszát tüntetés



A hazai pókembernek jelentkező és a lónak a faszát bemutató Hadházy Ákos, akit eddig két pártból is kiebrudaltak, hívja egy közös autós megemlékezésre a hívőket Szél Bernadett társaságában. 

Hadházy és Szél egyszer már beköltözött a köztévébe annak műsorfolyamát és hírszolgálati tevékenységét kritizálva.  Szerintük és a hozzájuk csatlakozó társaik (Bangóné Borbély Ildikó, Bősz Anett, Gréczy Zsolt, Jakab Péter, Kunhalmi Ágnes, Varjú László) szerint a hírcsatornát el kell foglalni, vele szemben bojkottot kell hirdetni.  

 https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2018/12/Az-ellenz%C3%A9k-%C3%A9ppen-%C3%A9l%C5%91ben-gy%C3%A1rtja-a-fake-newst-a-k%C3%BClf%C3%B6ldi-sajt%C3%B3nak-758x379.jpg

 https://i.ytimg.com/vi/nVMzndOJacY/hqdefault.jpg

A tévészékházban Bangóné szépen lefektette a képviselőket egy sorba. Bősz Anett, Gréczy Zsolt, Jakab Péter, Vadai Ágnes, Varjú  László mind a földön voltak.  Volt a ki mobillal vette és olyan is aki élőben tudósított minderről. 

Majd Kunhalmi Ági fürgén az ajtóig rohant, aztán arról lepattanva vissza bicegett a többiekhez. A kudarcos behatolást a farmernadrágra térdmagasságban kötött rongy jelezte. 

 https://nepszava.hu/i/10/12/0/1217812.jpg

Hadházy, pedig korlátot mászott.

Varjú aztán mentőt kért magának. 

 https://image.nava.hu/Broadcast/2006/02/12/37073/37073-00001900.jpg

 Most azonban egy újabb  megmozdulásra invitálja Hadházy és társai azokat, akik elégedetlenek a közszolgálati tévé műsorával. Hadházyék főleg azokat az ellenzékieket várják akiknek hiányzik a Gyurcsány-féle Magyar Televízió a Fenyő-gyilkosságban érintett Gyárfás Tamás szolgáltatta reggeli Nap-kelte műsorával, és hiányolják a délutáni ismétlést is. Úgy mint ahogy volt azokban az időkben.

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSyNzvm0jMivIstpCXXh1xcLFCxmxOtxu9PAw&usqp=CAU
Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs, valamint a hozzájuk köthető politikustársaik mindazokat a nosztalgiázni vágyó ellenzékieket várják a Kunigunda utcánál egy autós körmenetet követő blokádra. 

Mindezt a nemzeti ünnep napjára szervezve, mert számukra semmi sem magasztosabb, és fontosabb, mint az a feltűnősködés, amivel a semmirekellő értelemtelen politizálásukat próbálják elnyomni.  

Mindez a megjelentek nélkül azonban mit sem ér.  

https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/10/02parlament-e1572038194144.jpg

Holnap kiderül, mennyire kapós a képviselői lófasz.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése