2020. október 15., csütörtök

Máris jövőre bevethető krumpliföldet keres a liberális ellenzék - készülödés a választásra ( - Dobrevék cetlije)

 A borsodi időközi választások eredményének hátterében egyesek a náci fenn hangot, mások pedig a krumplit vélik felfedezni.

Azonban míg látható mód a közös ellenzéki összefogás a Judapestező és tetűcsúszdázó zsidóellenes jelölt mellé sorakozott fel, addig a piactéren máris a krumplik felcímkézésébe kezdtek.

Mint az több helyütt is látható volt, balliberális ellenzék egy része krumplis zsákot címkézett a győzelem reményében. 

Estére azonban elszállt a lelkesedés, és hiába lett oda a krumpli, az eredmények érkezésével a remény is elszállt.

Aztán döfésként jött a hír, hogy a választás győztese a Fidesz és ezzel nem hogy elvesztette volna  2/3-t, hanem ráerősített.

Ezt követően Jakab Péter azonnali sajtótájékoztatóján olyan mocskos szitkozásba kezdett, hogy a mellette álló Varjú elvtárs is lefagyott, pedig aztán ő, mint régi vágású komcsi-káder igazán hozzá van szokva a véresszájú szocik kocsmai stílusához.  Jakab Peti azonban ezen is túltett oly annyira, hogy másnap munkába sem tudott menni. 

A parlamenti ülésszak nélküle zajlott le. 

 

Így aztán arról sem értesülhetett, hogy Hadházy már a Facebookon vázolta, milyen rossz jelölttel álltak ki erre a megmérettetésre.  "Bíró László nem volt jó jelölt, az viszont nem az ő hibája, hogy nem találtak a helyére mást: az ellenzéki pártok nagyon komoly szervezeti problémákkal küzdenek, egyszerűen nincs elegendő jó jelöltjük mind a 106 választókerületbe."

"Ha Bíró nyert volna, nem csak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét."

A Jakabékhoz köthető ellenzék azonban nem ebben látja a hibát. Ők úgy gondolják, nem táraztak be eléggé krumpliból. Hiába ült be Fekete-Győr Andris az egyik szavazatszámláló bizottságba, ott nem talált hibát.  Onnét nem is láthatta, hogy az utcán kik és miként osztják a krumplit.  

Gyakorlatilag zöldséggel, gyümölccsel nyerték meg maguknak választókat. Ez nekik nem sikerült.

Szerintük a Fidesz krumplin vette a szavazatokat amivel nyerni tudott.

Mindennek tanulságaként a Rózsadomb és Szemlőhegy átkötését képező Szemlőhegy utca 42 szám alatti apró villából megérkezett az utász, miszerint az ellenzéknek haladéktalanul meg kell kezdeni a krumpliföldek kisajátítását. 


 
Mindezt annak tudatában, és célzatával, hogy a 2022-s választásokra be lehessen vetni az összeset és azt időben felszedve ne fordulhasson még egyszer, hogy a Fidesz munkások az orruk előtt betakarítják a termést.  

Gyurcsányék  szerint megengedhetetlen, hogy a Fidesz még egyszer választást nyerjen.  Megengedhetetlen, hogy a saját pártársaink narancssárga felirattal ellátva más jelölt nevét tűzzék ki a krumpliszákra.  

 https://www.eszakhirnok.com/wp-content/uploads/2020/10/121255380_4013765681973162_6746837155415918130_o-1.jpg

A Dobrev-szülők szerint inkább egy kék cédulával jelöljék meg azokat a választási krumplikat, nehogy már a jelen kormánypárti többség jusson ismét hatalomra. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése