2020. október 13., kedd

Donáth kifelé és befelé is hazudik - kétkulacsos nemzetáruló ( - demokráciát bomlasztó negatív momentum)

 Donáth Anna kárt okozott Magyarországnak.

Donáth Anna gyűlölködése (hazáját?) a hazánkat  tette szegényebbé. Donáth Anna ugyanazt a szülői örökséget viszi tovább, amit a kártékony kommunista és elnyomó rezsimben résztvevői hagytak rá. 

Donáth  Anna, nem csak idehaza a magyaroknak hazudik, hanem kifelé az Európai unióban az ottani tagságnak is hazugságokat állítva próbál felemelkedni.

Donáth Anna ilyenfajta kétkulacsosa hazaárulása nem csak a  nemzete ellen, hanem az európai közösség értékrendje-, a demokrácia ellen való, olyan bomlasztó tevékenység, mely hazai és nemzetközi viszonylatokban is elfogadhatatlan.

Ehhez hasonlót talán csak a Jobbikos Kovács Béla- tette, akit szégyenszemre a magyar bíróság elsőfokú bírája képes volt felmenteni ez alól.

Ilyen erkölcsi és morális válságot (hazug árulókkal) fenntartó európai közösség ma az Unió. 

Persze egy percig se higgyük, hogy a bolgár származású Dobrev másabb. Nem! - ezek mind ilyenek. 

Ez botrány!

Donáth Anna ismét hazudott, és tette ezt annak után, hogy szeptember 29.-én személyesen közéleti-, politikai vitát folytathatott Varga Judittal. Vagyis Donáth képes jellemtelenül szembehazudni és azt állítani, hogy Varga Judit "elérhetetlen", nem úgy, mint az európai biztosok. Donáth Anna az Eu-ba delegált képviselő, aki hivatalosan ott ténykedik. Varga Judit pedig idehaza miniszter és főként a minisztériumban dolgozik. Az, hogy nem egy helyen és időben folytatják a tevékenységüket, és nem találkoznak napjában, vagy nem áll olyan lehetőség Donáth Anna számára, mint ami az Eu-s biztosok körében, az csupán abból adódik, hogy Donáth külföldön van, oda van delegálva és velük együtt politizál. Varga Judit viszont idehaza a kormány minisztereként a hazája szolgálatában áll, itt ténykedik és dolgozik. A kettő között legalább akkora a különbség, mint amekkora a távolság a két bázis közt. Donáth Anna számára azonban mégis csak elérhető Varga Judit, mert a szeptemberi sajtóvita ezt igazolja. Sőt az is, hogy a miniszter képes volt leülni és vitázni egy ellenzéki politikussal. aki se nem szakági, se nem miniszteri tisztséget nem képviselt. Sőt Donáth még csak a hazáját sem, hanem egy nemzetellenes liberális párt érdekeit. Donáth tehát akkor, amikor azt állítja, hogy számára az európai biztosok elérhetők, akkor nem csak a kintlétére, hanem a szorgos árulásaira, a hintapolitikájára és a rendszeres hazugságokat tartalmazó beszámolóira gondol. Donáth most a saját szennyesét igyekszik a Propellerrel mosni, mivel lebukott. Korábbi állításaival ellentétben kiderült, hogy Vera Jourova bizottsági alelnökkel többször és folyamatosan egyeztetett, ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy Ő maga mondta tollba azt a szöveget, amit Vera Jourova bizottsági alelnökként Magyarország és Orbán kapcsán előadott. Donáth tehát nem egy normális és szorgos munkásasszony, hanem egy olyan nemzetellenes hazaáruló, egy politikai prostituált, aki saját pillanatnyi boldogulásáért képes magát és a mögöttes országát is kiárulni. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése