2020. október 19., hétfő

A 24.hu egysíkuan és elfogultan próbálja beállítani a híradásait - úgy simogatja az anarchistákat, mint a nácikat

Nagy József újságíró szélsőséges kormányellenes kirohanásai ismertek a Hír Tv és a Pesti Srácok most induló csatornáján bemutatottak által. 

A Pál utcaiak egy része hősies kitartással őrzi a gittet (más néven kittet).

A gittet az egylet tagjai szájról szájra adják és rágják, hogy nedves maradjon.

https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2019/09/nagy-j%C3%B3zsef-2.jpg
A büdösszájú náci-mosdató hazudozó nagyot mondó

  

Nagy József az a náci-mosdató és DK közeli liberális széltoló, aki képes a szart is a-ként puhítani, mint a gitt-egylet tagjai. A rájuk bízottat értelmetlenül ízlelgetve, csakhogy melegen tartsák mocskot. Nagy József szarrágó mondatai és viseltetése felér azzal a büdös zsidózással, aminek pártján állva  szájtátva szórja ezeket a mocskos szavakat, úgy mint az Orbán-ellenes gyűlölködő kifejezéseket.  

Számukra már a Gyurcsány által nácinak tartott Jobbik sem büdös és szaros, de ha mégis, akkor is csak a koalíciós partnerség része ez. Ezen rágódni, ezt puhítani, vagy ezt lenyelni nem egyszerű dolog. Gyurcsányék szerint, ha fintorogva is, de egy rakás vagytok.


A liberálisok, az egykor volt bolsevik kommunisták, az apró baloldali utódok már csak ilyenek.

A 24.hu most éppen a SZFE egyik köztéri előadásán járt, ahol éppen azt próbálták igazolni, hogy mennyien mellettük állnak.

 Állítólag elfogulatlanul, és  ellenőrizetlenül támogatói leveleket olvastak fel a főként liberális tudósítókból álló közönségnek.  Véletlenül sem az egyetemfoglalókat elítélő hozzászólók bejegyzéseit olvasták fel, nem Ők az állítólag nekik írt szimpátia levelekből tartottak felolvasást. Önigazolásból.

Egy színművészeti egyetemi képzésben részesülő anarchista mozgalom belső feladata is lehet a levélírás, amolyan házi munkaként, vagy éppen annak az oktatásnak az egyik formációjaként, amiben állítólag most is részt vesznek. Miért ne férne bele mindez a levélfogalmazás abba az oktatói munkába, amiben ezeket az ellenzékivé oktatott diákokat képezték.  


Ez a színpadias felolvasás azonban elég egyoldalú túl azon a színházi kereteken, hogy ez is egyfajta műfaj, ami ugyebár nem ismeretlen a színházi életből. 

Mégis egysíkú ez a mostani bemutató, mert a SZFE lázadó anarchistáit elítélő bejegyzéseket is kellett volna felolvasni a a kiegyensúlyozottság jegyében. Nehogy már azt a látszatot keltsék itt, hogy a mindenki az egyetemfoglaló, kiközösítő úri-gyerekek hóbortos szórakozása mellett áll. Legyen már elég ebből az Orbán-fóbiából. Abból, hogy a szart is képesek vagytok lenyomni a torkotokon, csak azért, mert nem akarjátok elfogadni a narancsot. Inkább váltok nácivá, mintsem megmaradnátok demokratának, csak hogy hatalomra kerüljetek? 

Ugyan már elvtársak! 

Nem tudom szó nélkül hagyni Nagy József, a 24.hu kedvelten foglalkoztatott újságírójának azon alantas megszólalása mellett amit a Pesti Tv-ben tett, miszerint Orbán Viktor tolta egymásra az ellenzéket és ezért kénytelenek összeállni a Gyurcsány vezette DK-n át a náci Jobbikkal egy politikai tömbbé az összes politikai formáció. Ennél szemetebb és aljasabb szöveget nem csempészhetett volna be senki más a műsorba. Sajnálom, hogy mindezt a Huth Gergely és a a stúdióban vele együtt jelenlevő partnerek tiltakozás nélkül hagyták az éterben. Ugyanis tudvalevő hogy Orbán Viktor és a Fidesz soha nem állt össze a Jobbikkal. Soha nem engedte kormányzati pozícióba kerülni. Így volt ez akkor is, amikor a második legerősebb politikai támogatottsággal rendelkező pártformáció volt. Talán részben ennek is (a sikernek, vagy ha úgy tetszik a részükről sikertelenségnek) köszönhető, hogy az akkor még Vona G. vezette alakulat irányt-váltott akár Simicska befektetései nyomán. Most ez a magából kifordult Jobbik nem hogy a liberális baloldal külső támogatója lenne, hanem az egyik legszorosabb koalíciós partnere. Ez oly annyira igaz, hogy az antiszemita kijelentéseket tevő, náci szólamokat hangoztató Bíró László és más korábban zsidókat listázó, alsó-rakparti cipőkbe köpködő fasisztoid alakokat tömörítő politikai erővel közösült a balliberális oldal Gyurcsánynétól a Momentumon át egészen Karácsonyig. Ezek után Nagy Józsi még képes azt hangoztatni, hogy mindez Orbán bűne, mert Ő tolta rájuk a Jobboldalt, az már annyira alantasan aljas, hogy ezzel nem csak a 24.hu amúgy is provokatívan hazudozó alakja, hanem annak mondandója is vállalhatatlanná vált. Szerintem ez mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Én ezek után biztosan nem hívnám, nem etetném, és nem adnék lehetőséget Nagy Józsefnek a méregszórásra ezen a csatornán. Ennyiben azért legyünk már különbek az ATV-nél.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése