2019. június 27., csütörtök

Örülhetnek az ócsaiak, épül a polgármester játszótere - óriási fejlődés és nagy kátyúk közt libikókázik a város

Erősen preferálja a polgármester a közösségi felületen az új árnyékmentes játszóteret, amit sikerült ismét a buszos főút mellé képzelnie.

A projekt nem indult egyszerűen, mert az eredeti elképzelés más volt. Aztán amolyan csak azért is alapon ezt a verziót fogadtatta el a testületi tagsággal. 

A most készülő játszóteret folyamatában posztolja a városvezetés, reklámozva ezzel a "cselekvő" polgármestert.  Muszáj ezt látszatot kelteni a hosszú léhaság idejét ellensúlyozva a választások előtti hónapokban, hogy elterelje a figyelmet a hibás várospolitikáról és a rossz vezetésről. 

Látható, hogy a tavalyi kátyúk a nyárfordulóra sem tüntetek el. Igaz meg van már, hogy a korábbi vállalkozó, a Hidrográd kapta a Székesi és Damjanich szakaszának burkolatjavítását.  Munkák viszont máig nem kezdődtek meg.  

Azonban mindenki nyugodjon le, mert az őszi választásokig látványosan belefognak és "megcsinálják"


Jelenleg a közösségi térnek teljesen alkalmatlan Millenniumi tér átfésülése, a korhadt faoszlopok javításos átfestése, a magától elkopott lépcső javítása és a "diadalív" átfestése zajlik. Ezt követően kertészeti munkákkal felfrissítik a növényzetet és zöldebbé próbálják tenni a játszótérnek nevezet  katlan másik oldalát. 

A tér üregében fekvő hasznavehetetlen játszóteret azonban nem teszik ezzel vonzóbbá és elfogadhatóbbá. Az ugyanúgy árnyékmentes poros katlan marad, ahol minden lehet, csak rendeltetésszerűen használni nem.  Kisgyerekkel napközben nem lehet megmaradni ott a tűző nap hevületének poros gödrében. Ezért nincs kihasználva és elfogadva ez a tér.

Most belefektetett több milliónyi összeg némi rendezettebb képet ad majd a kiemelt létesítménynek, de nem fogja játszhatóbbá tenni az egykoron fiataloknak szánt teret. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése