2017. szeptember 17., vasárnap

Regisztrálni fogják aki lottózik, tóttózik, vagy tippmixezik - mindenkint regisztrálnak, aki szerencsejátékot űz

Aki szerencsejátékot játszik, novembertől regisztrálni fogja a Szerencsejáték Zrt, 700 ezer kártyát már meg is rendeltek.

http://vecseshirek.hu/wp-content/uploads/2017/09/image.jpg 

A Szerencsejáték Zrt. a pénzmosás elleni törvénynek való megfeleléssel összefüggésben játékoskártyát vezet be – írja a Világgazdaság.

Cselovszki Zoltán, a társaság általános vezérigazgató-helyettese a a lapnak elmondta: október elejére várható az a kormányhatározat, amely a piacra lépés előfeltétele a Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett.

Ezután leghamarabb novemberben kezdődhet meg a játékoskártyák terítése, első körben 700 ezer kártyát tervez a társaság, ebből a legelső ütemben 150 ezret. A játékosok ezt a tervek szerint ingyen kapják, bár – a lap számítása szerint – a játékoskártyáknak csak az anyagköltsége 980 millió forint.

A Szerencsejáték Zrt. (SZ Zrt.) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében hangsúlyozta: a játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes, valamint díjmentes. A hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata.

A közlemény szerint a kártya elsősorban a hagyományos hálózatban játszó játékosok számára nyújt kényelmi szolgáltatásokat. Lehetővé teszi egyebek között kedvenc lottószámaik megjegyzését, az automatikus nyereményértesítést, sőt a nyereménykiutalást is. A játékosok biztonságát szolgálja, hogy esetlegesen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át.

A játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek – tették hozzá.

Megjegyezték: a szolgáltatás a Szerencsejáték Zrt. felelős szervezési tevékenységét is támogatja, mivel a kártya úgynevezett önkorlátozási funkcióval rendelkezik majd.

A kártya először a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban és kiemelt partnereinél lesz elérhető, és egy papír alapú regisztrációs űrlap kitöltése után kapják meg a játékosok, akik rögtön használhatják is azt szelvényeik feladásakor – közölte az SZ Zrt.

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése