2017. szeptember 20., szerda

Vannak akik hamisítnak és olyanok is akik nem értik - azért legyen csak meg ( - nem Orbán, hanem Peták)

 Nem Orbán Viktor, hanem Peták Dénes jogai sérültek Geszti plakátolós köztéri tárlatán

http://68.media.tumblr.com/b08032515f68e66f26eef9d5101f7a7b/tumblr_owht6o5jNb1qdxdf1o2_1280.jpg
Szerzői jogok miatt eltávolították az Orbán Viktor pálfordulását ábrázoló plakátot az ARC kiállításról
Sokan mégis Orbán nyakába sózzák azt, ami nem az Ő hibája. Olyan ez, mint amikor a helyi kis-Károlyság vétkeit rá vetíteném. Elvégre II. János Pál pápa sem lehet a felelőse avagy vonható felelősségre azért hogy a helyi református lelkész az önkormányzattal összehangoltan  pusztulásba romlasztja az ócsai "persbiteri" ház néven ismert Ady Endre utcai műemléket.

Állítólag a perköltséget nem tudnák kifizetni, ha az 1988-as tüntetésen készült eredeti fotó készítője pert indítana ellenük
 
Peták Dénes Időhurok című plakátján a fiatal Orbán Viktort veszi őrizetbe két idős, rendőrruhás Orbán Viktor. Az ‘56-osok terén még a héten látható kiállítás szervezői szerint egy ilyen átdolgozásnak bele kell férnie a véleménynyilvánítás jogába, ám a perköltséget nem tudnák kifizetni, ha az 1988-as tüntetésen készült eredeti fotó készítője pert indítana ellenük a kép engedély nélküli felhasználásáért.
 
No meg ha már európai viszonylatban a németek is szóba  jöttek, akkor Merkel, a magyarok közül még Kádár, míg Ócsát illetően esetleg Bukodi, Boros és Fo-lak is csak köztük (a sorba állítottak közt) lehet  - mindenki maga döntse el, hogy ki, kicsoda (- via csehszlovakkem.tumblr.com )
 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése