2016. július 10., vasárnap

Amerika leigázza Európát - teljhatalom a jenkik háborús térnyerésére ( - ismételt kilátásban a Don-kanyar)

Létrehozták a (jenki) NATO csapatok schengeni övezetét vagyis a katonai megfelelőjét az ellenőrizetlen és szabad haderőmozgás jövőjét.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7j0ull28ieDynSZUUeUhVQEDwvLKFXrw16QwcnTCqvnaT4huFrUX8Yow_0r_11ho7JIVRXNJ5WtnP7WUoTUnJa8Rekxu19qfjvyvcz9_-hV5xIct4TxGXkp6QKHKp1k03kF1qMDsDo8q4/s1600/natao.jpg

Pénteken a NATO vezetői megállapodtak egy új egyezmény megkötéséről, ami garantálja a mozgás szabadságát a NATO katonai alakulatok és hadianyag számára. Ellenőrzés nélkül mozoghatnak az amerikai tankok egész Európában, és az egyezmény lehetővé teszi, hogy az amerikaiak bármit – akár atomtöltetet, vagy biológiai fegyvert is – mozgathassanak Európában anélkül, hogy a tagállamok arról tudnának.

A forrás arról számolt be; amellett, hogy a NATO korlátlan felhatalmazást kap a tagállamok légterének használatára, ugyanezen intézkedés lép érvénybe a tagállamok területeire vonatkozóan; ezentúl a tagállamok hatóságai nem fogják ellenőrizni és hosszadalmas adminisztrációs folyamat során engedélyeztetni a másik tagállamból érkező hadianyag-szállítmányokat, azok ehelyett a tagállamok hozzáférése nélkül juthatnak el az orosz határra.

Ezzel az új egyezménnyel az Amerikai Egyesült Államok rövid időn belül annyi harckocsit küld az orosz határra, amennyit jónak lát, és szabadon cirkálnának a totál felfegyverzett tankok és röpködhetnek az urániummal dúsított amcsi gépek a schengeni Európában.


http://www.vilaglato.info/tthirek/wp-content/uploads/2016/05/szabads%C3%A1g-hidfo.ru_.jpg


Az új egyezménnyel létrehozzák a schengeni övezet katonai megfelelőjét, szabad utat adtak az amerikaiak háborús készülődésének.

http://mno.hu/data/cikk/1/30/48/85/cikk_1304885/arab_liga_orszagai_online.jpgGyakorlatilag a Putyin Oroszországa ellen folytatott amerikai nyomásgyakorlást és hadi előkészületek hajt végre az Eu vezető tagállamaival szövetkező Obama rezsim.  Amerika NATO tagsága jó alap egy olyan katonai beavatkozáshoz, melynek indokoltsága az iraki háborúhoz hasonlatos - mondvacsinált, álságos, és hazug. Amerika léte a folyamatos hadviselés. Ha leáll a háborúkkal, akkor azzal a felépített katonai gépezetét, a gazdasági hadviselést, a kizsákmányolást számolná fel.  Az erre képzett, felhizlalt és amúgy értelmetlenül fenntartott sereg a fegyveres beavatkozások nélkül összeomlana és rádőlne az államokra. Ezért a sereget foglalkoztatni, a katonákat harcra fogni és háborúztatni kell.  Amerika számára a saját a saját kontinensének déli felét már sikerült nyomorba taszítania. A Közel-keleti régió nyugalmából Irakot kioperálni, Afrika élhetőbb északi részének működőképes országainak életébe beavatkozni (Tunézia, Líbia, Egyiptom) azokat feldúlni, és az arab (afrikai) tavasz néven ismert lázítással átformálni. Gyakorlatilag az USA és Izrael közösen borította lángba egész Észak-Afrikát. Az így feldúlt országok nagy részében ma nem hogy demokrácia, de még csak egy fejlődőképes diktatúra sem található (kivéve Egyiptom, ahol Amerika segítette katonai puccsal került sor hatalomátvételre, és a jelenlegi elnöki diktatúrára), egyeneságon a káosz és anarchia az uralkodó "rend". (Szaúd-Arábia az USA szövetségeseként szintén az a kivétel, ahol megengedett a demokratikus rendezettség nélküli létforma, vagyis az uralkodói elnyomás. Innen származik Oszáma bin Láden, akit korábban a CIA segített az Iránnal szövetkező országok ellenében.) Izrael térség másik nagy kiváltságosa, vagy éppen kakukktojása. Az a nép, aki úgy lett beültetve az arab világba, mint az idegen tollazattal kibukkanó madártojás a mások fészkébe. Izrael nem csupán Amerika nagy szövetségeseként, hanem a fél világot lefedő politikai uralkodóként kíván jelen lenni. Ezért is hangsúlyozzák Európán belüliségüket, valamint szereplésüket (lásd akár Európa-bajnokság).


http://nepszava.hu/image/?id=419826&th=xSzíriára ez már nem vonatkozik, hiszen Amerika többször és nyomatékkal kijelentette, hogy számára Aszad elnök legalább annyira elfogadhatatlan, mint volt Kadhafi.  Ott is egy amerikai bábkormányt, vagy pedig egy Libiához hasonlatos teljes pusztulást prognosztizálhatunk. Az orosz segítség nem biztos, hogy képes lesz megmenteni a térség ma még ellenállói rezsimjét.

Ezt látszik igazolni mindaz a csapatmozgás és összpontosítás, amit az Amerikaiak a NATO szövetsége alatt hajtanak végre a putyini Oroszországgal szemben. Amerika európai szövetségesei közül a britek nyalnak be a legmélyebben.
Mert míg az Unióból lelépnek, az atlantista bicajt továbbra is tolják, sőt, lehet, hogy túltolják. Nagy-Britannia több száz katonát küld kelet-európai NATO-tagállamokba, és átfogó intézkedéscsomagot is kidolgozott a térség katonai védelmének erősítésére. A brit védelmi minisztérium pénteken, a varsói NATO-csúcsértekezlet nyitónapján bejelentette, hogy egy ötszáz fős kontingens indul Észtországba, azzal a feladattal, hogy azonnali reagálású erőként lépjen fel bármilyen válság vagy incidens esetén.
Egy további 150 tagú brit egység közelebbről nem részletezett hadfelszereléssel együtt Lengyelországba települ. Ennek az alakulatnak a feladata a közös műveleti képesség erősítése, egyebek mellett a lengyel fegyveres erőknek nyújtott képzési támogatással.
A brit védelmi miniszter, Michael Fallon által jóváhagyott intézkedéscsomag része négyezer ukrán katona kiképzése is; ez a program 2017 márciusáig tart. A tárca ismertetése szerint Nagy-Britannia mindemellett több ezer fős alakulatot tart készültségben. Ezek az egységek néhány napon belül bárhol bevethetők a NATO gyorsreagálású erőinek részeként.
A minisztérium indoklása szerint a kelet-európai szövetségesek egyéb kockázatok mellett az orosz agresszió fenyegetésével szembesülnek.

Gorbacsov szerint Amerika a NATO háborúzni akar:
"A varsói retorika ordítóan arról árulkodik, hogy szinte hadat akarnak üzenni Oroszországnak. Védelemről beszélnek, miközben ténylegesen már támadó akciókra készülnek"
- hangsúlyozta Gorbacsov.

Amennyiben a NATO harci cselekményekbe bonyolódik Oroszországgal és háborús konfliktusba sodródik Európa keleti része, akkor a Magyarország ismét egy olyan kilátástalan és hatalmas veszteségekkel járó konfliktushelyzetbe kerül, mint egykoron az ugyancsak nyugati érdekeltségű náci Németország  (Harmadik Birodalom) melletti kiállásunk során.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése