2016. február 26., péntek

MÁV - "Magyar Állami Vagyonkimentők" ( - csupán a közlekedés nem működik és a vonatok késése a biztos itt)

Ki tudja már, mennyi felújítás, hány milliárd elköltése, vágányzár, forgalomkorlátozás, türelem, megértés és késés után még mindig a múlt század forgalmi viszonyai közt szenvedünk Ócsán.

Itt nem csak a közút közlekedés, hanem a vasút is múltszázadi.

A két sárga kör Inárcs és Kakucs alatt a mindkét irányban késve közlekedő vonatot jelóli - a sárga jel pedig a 15 perces késére utal

http://www.katyuvadasz.hu/thumb.php?src=/uploads/image/itemState/42302/0.jpg&w=400&h=300&zc=2Budapesttől nem egész 30 kilométerre egy más világba csöppen az ember. itt az elmaradottság az úr. 

Ócsán a vonat sem a megadottak szerint közlekedik. A sínpálya, a közlekedési elsőbbség és a menetrend sem elég ahhoz, hogy pontos és kiszámítható legyen a közlekedés. 

A város polgármesterei milliókat vesznek ki, vagy fel a kasszából és mégsem történik látható változás.

A közlekedés viszontagságaiért nem szólnak a prolitársorsban élők itt. Cserébe a városvezetés sem tesz semmit.  
Az utakat nem újítják fel, nem szélesítik, az átjárókat nem korszerűsítik és úgy alapjában véve semmi láthatót nem végeznek semmi megterhelőt.   
Vagyis mégis, mert a várost nagyon megterheli az, az állomány, amit adósságként összehoztak. A jutalom és a támogatás azonban nem maradt el, és nem késett egy kicsit sem, nem úgy ahogy a vonat. 

Csak a rendszerességben egyeznek a MÁV-val ebben. A rendszeres késésben akár a lemaradásban és az (ezért) érdemtelen jutalmazásokban.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése