2016. február 11., csütörtök

Ismét teniszbuli lesz Valentin-napon - páros Teniszverseny és ultiparti várható ( - Szűcs Lajos elnökségével)

Kihagyhatatlan élmény a  Valentin-nap. Egy valamirevaló politikus számára fontos, hogy erre a napra valami emlékezetest alkosson. Olyan ez, mint a hollywood-i filmcsillagok fellépése, és megjelenése a közönség előtt.  Ócsa politikai életében is emlékezetes nap ez. Nem véletlenül készülnek a város ismert politikusai erre a maguk módján.

A városi önkormányzat zenés bulit, búcsú-partit szervez a sokáig féltve őrzött, de kevésbé kihasznált műanyag kori pályára a gimi udvarán.

Szűcs Lajos pedig a maga szövetségében illetve keretében vezényli le a szokásos sporttal, versengéssel fűszerezett Valentin-napi teniszbulit.

A Magyar Tenisz Szövetség az idén ismét megrendezi a Valentin-napi Páros Teniszversenyt és azt követően a Teniszbált a budai várban található Hilton Hotelben. 

http://img.szucslajos.com/2011/12/nek_20111201135410_91.JPG
Szűcs Lajos szövetségi elnök

A régi teniszpartnerek mellett újak is indulnak az idei  február 13-án megrendezésre kerülő gálán. A politikusi körökben népszerű esemény idén nagykorúvá válik, hiszen 18. alkalommal állnak a salakra  hírességek, pártpolitikusok és nem utolsó sorban sportolók. A közös fellépés idén is a szerelmesek napjához kötődik. 

http://www.borokutja.hu/img/galery/XVII-Vlentin-npi-Pros-Teniszverseny-2015_3.JPG
Szűcs Lajos a 2015-ös eseményen - XVII. Valentin-napi páros Teniszverseny

A fellépők szerint Valentin nap nem képzelhető el teniszverseny nélkül. A Regő Kft. nyomdokában idén is megszervezi a gálát a Magyar Borok útja Rally Rendezvényszervező Kft. Ahogy eddig megszokott volt, jó hangulatban fognak ütőt a csapatok az értékes trófeákért a Tabáni Tenisz Centerben. Ahogy az a rendezvény előzetes sajtótájékoztatóján kiderült legalább 28 párossal számolnak a szervezők. A tervek szerint ott lesz a pályán Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Fazakas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja, a zenész Rakonczai Viktor és Sebők Vilmos egykori válogatott labdarúgó is.

http://vilagszam.hu/hirimages/10767/bigkep/big.jpg
Régi partnerek: Szellő, Pintér, Stumpf - "tenisz csillagok"

A selejtezők február 13-án reggeltől délután háromig zajlanak majd, miközben az éppen nem játszó csapatok az asztalt verik az elmaradhatatlan kártyacsatákban. Aki megéhezik csabai kolbászt kóstolhat, mellé pedig jóféle borok dukálnak.

A játék végén a résztvevők átköltöznek a Pesti Vigadóba, ahol folytatódik a jó hangulatú program, ünnepi díjátadóval és gálavacsorával.

Az eseménnyel összhangban „Tenisz jelene és jövője” címmel konferenciát is tart a Magyar Tenisz Szövetség, ahol az egybegyűltek betekintést nyerhetnek a Magyar Tenisz Szövetség stratégiájába, az edzőképzésbe, előadásokat hallhatnak a sportgazdaságról, a sportpszichológia és a játékos-menedzselés témájában is, de szó esik majd a leggyakoribb sérülésekről és megelőzésükről, valamint a sportágfejlesztésről és a szervezeti felépítésről is. 

http://img.szucslajos.com/2015/tenisz-lapozos.jpgA konferencia programja:
Február 12: 16.00- 20.30
Február 13. 10.00- 15.30

Edzőképzés
Magyar Tenisz Szövetség stratégiája
Sportgazdaság
Sportpszhichológia
Leggyakoribb sérülések, megelőzéseik és gyógyításaik
Sportágfejlesztés, szervezeti felépítés nemzetközi példákon keresztül
Játékosmenedzselés 

A program részeként díjazzák a 2015-ös év legeredményesebb játékosait és életműdíjakat is átadnak.

http://www.huntennis.hu/_Images/mda14471_28059.jpgEzt követően kerül sor a Teniszbálra.

A bál programja:
- Vendégváró forralt bor, sült gesztenye
- Háromfogásos vacsora – korlátlan italfogyasztás
- Danny Blue mentalista előadása
- Salsa bemutató
- A Madách Táncszínház műsora
- Tombola a Speciális Olimpikonok és kerekesszékes teniszezők támogatására

http://www.huntennis.hu/_Images/teniszbal/000012991_000012977_capture6.png.jpg.jpg

A jó hangulatról a Black Velvet partyzenekar gondoskodik, a bál házigazdája Szellő István. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése