2016. február 25., csütörtök

A kultúrát bemutató "művész úr", a Heti Hetes egyik jól fizetett megmondó embere rendesen beszólt a köznek

Kern Andrásnak mióta kicsúszott a jó modor a lába alól, azóta a Heti Hetes sz(t)arjaként próbált jobb hírnévre és inkább több pénzre szert tenni.  

A nem kicsit politizáló műsor mintha eleve a Fidesz replikázásra és a jobboldal kifricskázására, lejáratásra épült volna. Ebbe szinte rendre baloldali, liberális megmondókat hívnak, beszólófatónak.  

Kern is egy idáig züllött figura, aki manapság ebből majdhogynem többet zsebel, mint színművészetből. András nem is veti véka alá, szellemi színvonalának züllését. Megnyilvánulásai, szóhasználata, beszéde egyre inkább ezt mutatja. 

Az ehhez társuló kivagyisága és tehetőssége teljesen összecseng a vele történtekkel.

http://ocdn.eu/images/pulscms/ODc7MDMsMjZjLDAsMCwx/76054bb1b1986c2bd088d0e5d924a420.jpeg
Szabálytalankodók Ócsán is vannak - következmény nincs
A Bliikk egyik olvasója szerda reggel a Szentendrei út és a Bogdáni út sarkán vette észre, hogy valaki bizony elég rossz helyen, a járdán állt meg az autójával. A közterület-felügyelet emberei is kiszúrták, amikor megjelent Kern András.

A Blikk a hír hallatán szerette volna megkérdezni Kern Andrást, hogy mi történt. Ő azonban nagyon primitíven válaszolt:
- Kinek mi a f…sz köze van ehhez?  - Mindig utáltam a feljelentőket, úgy látszik, ez zsigerből jön náluk, nyilván már a zsidókat is feljelentették nyilas házmester korukban.

Ha a zsidókat és a szabálytalanul parkolókat nem is de a hétköznapi egyszerű embereket Ócsán is szívesen feljelentgetik egyesek.

Ennek számos példájáról hallani, de vannak az önkormányzathoz közeli ügyvédi irodák, akik lassan ezekre a feljelentgetőkre alapozva vállalnak perviteleket.  

Csak akkor nem működik ez a mechanizmus, amikor az önkormányzat háza táján történik valami kétes dolog.  Akkor a feljelentgetők összezárnak, kussolnak és egymásba kapaszkodva lapítanak. 

Nem hiszem, hogy mindegyikük házmester lehetett azelőtt. 
Bár ki tudja, honnan származnak. Most ők a "menők".

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése