2016. február 19., péntek

Balesetek: Az egyiknél befejezték, a másiknál megkezdték a helyszínelést - eső, pára és nyírkosság az utakon

Továbbra is borult, csapadékos az idő országszerte.
Az északkeleti országrész kivételével mindenhol változó intenzitással esik az eső, Pápa környékén havas eső hull a tájra.
A gyorsforgalmi utak, a fő- és a mellékutak vizesek, nedvesek.
A látási viszonyok általában jók, elvétve párás a levegő.  

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2BBcoGPERB-mnCPW3w5LnEixaEknm63TffxVf61zl5yjq9v11Ócsa irányában az autópályán ma hajnalra egy megrongálódott járműszerelvény műszaki mentése zajlott. Az M5-ös autópálya jobb pályatest 19. kilométer szelvényénél 2016. február 18-án 23 óra 20 perctől kezdődően, ami egy korábban történt anyagi káros közlekedési baleset miatt megrongálódott. A járműszerelvény műszaki mentése az éjszaka folyamán befejeződött, így a forgalom 2016. február 19-én 1 óra 30 perctől kezdődően ismét zavartalanul haladhatott az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán.

Nem sokkal ezelőtt azonban ismét baleset történt, csak arrébb.  Most is az  M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon, de Inárcs térségében a 36-os km-nél egy személyautó kisteherautóval ütközött össze. A helyszínelés jelenleg is tart, aminek idejére a külső forgalmi sávot lezárták.

Fokozott óvatosságot, és balesetmentes közlekedést kíván a rendőrség.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése