2015. július 4., szombat

Ma rázendít a meleg: - buzifesztivál, mint politikai demonstráció ( - újfajta hatalmi eszköz lett belőle)

A magukból kifordult liberálisok a melegséget, az idegenszeretet és a csigaszerű egyneműséget propagálva a saját végünket szorgalmazzák.

Ezek a véglények főként puhatestű, gerinctelen férgek.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11659249_10153366781208467_6844129147224817954_n.jpg?oh=1e1f89cfbb5e40252ad533ebc496866b&oe=562EFE74
Kettősmérce

Jelen korunkban kivételt képez az ember, mely önmaga elkorcsosulásával hoz létre olyan egyedeket, mely a saját fajához is képes vonzódni. Hála Istennek, azonban ezek a egyedek (példányok) nem képesek önmaguk szaporítására. Ez egy biológiai zsákutca, amit csupán az emberi befolyásolás és a liberális gondolkodás ollózta lyuk a zsákon, ahonnan mindez kiesik.   

A mi feladatunk ezt a lyukat elvarrni, és az evolúciós folyamatokat, az ebből létrejött és  kialakul társadalmat rendezett keretek közt megtartani.

A kertészetben szintén ismeretes és egyfajta gyógykezelés az elkorcsosult hajtások metszése, ahogy a túlburjánzás elleni védekezésre is meg van a saját, jól bevált módszere a szakembereknek.

Maga Darwin sem értette az önmegtermékenyítéssel szaporodó fajokat, amikor evolúciós szempontból a két különböző nem közötti szex eredményezi a fejlettebb utódokat. A puhatestűek és egyes hüllők  soha nem lesznek képesek a gerinces élve szülőkhöz méltó faji szintet elérni. Egy amerikai biológusokból álló csoport most kísérletekkel bizonyította, hogy  a szexszel szaporodó fajok utódai valóban életképesebbek és fejlettebbek a másnak bizonyulókkal szemben. 

A University of Oregon kutatói fonalférgekkel végzett evolúciós kísérletekkel bizonyították, hogy a szexalapú szaporodás hatékonyabb, mint az önmegtermékenyítés. Ehhez fonalférgeket használtak, amelyek mindkét metódusra képesek, de a kísérlet alanyait genetikailag úgy manipulálták, hogy egyik felük csak az egyik, a másik felük csak a másik módszerrel tudjon szaporodni. Ezek után 50 generáción át figyelték őket, miközben változatos módokon keserítették meg az életüket, a bakteriális fertőzéstől a környezetük és életkörülményeik drasztikus megváltoztatásáig.

A száz lefolytatott kísérlet tanulságait összefoglaló, a Nature tudományos szakfolyóiratban megjelent tanulmány azt mutatta, hogy hiába nőttek nagyobbra, és tűntek erősebbnek az önmegtermékenyítő csoport tagjai, sokkal kevésbé voltak ellenállóak, nehezebben alkalmazkodtak, és többször jelent meg náluk káros mutáció.

Hosszú távon a hímekért fizetett evolúciós árat ellensúlyozták a genetikai sokszínűség nyújtotta előnyök. Ezért jelent evolúciós előnyt a szex, és ezért számít különlegességnek az élővilágban az önmegtermékenyítés, amit csak tartalék tervként vet be az adott faj, hiszen az utód nélkül elpusztulásnál azért mindenképpen jobb.

http://kep.cdn.index.hu/1/0/872/8729/87291/8729157_79663109b1951365940af2a04aa58502_wm.jpg
Pénz, propaganda, és nyomásgyakorlás
Az emberi fajnál azonban nincs szükség erre.  A természet után már a mitológia is úgy alkotta, hogy Ádám és Éva képes legyen benépesíteni a földet.

Ebben a fejlettségi állapotban  nincs szükség az azonos neműek szaporodására. Ezért ez természetes úton nem is adott.  Az emberek közötti azonos nemű kapcsolatok ezért deviánsak. 

http://www.hatter.hu/sites/default/files/kepmezo/egyesuletihir/hatter-03.jpg
Hatalomgyakorlás
Az azonos nemű devianciát ránk erőltetni, elfogadtatni mégiscsak természetellenes.  Persze politikai, társadalmi és egyéb hatalmi célzattal, alantas szándékból lehetséges részleges célt érni, propagandával elfogadtatta tenni és helyet, valamint teret biztosítani mindennek, de ez soha nem vezet jóra. A normális létünkkel ellentétes. Az ember biológiailag az ellentétes nemre van kódolva.  A liberális téveszme egy kódhibás történet, ami pusztulatba dönt. Mind szellemileg, mind erkölcsileg, mind pedig társadalmilag és a jövőt illetően.  Az így kiüresedő populációt egy új réteg, egy másbeliség tölti, vagy töltheti be.  És szerintem ez a célja, valamint legnagyobb veszélye a szorgalmazott befogadásnak, az elfogadásnak és a homokos-liberális térnyerésnek.

Ezért nem kell a fesztivál.  A maga kiferdültségét élje meg mindenki a maga és a partner oldalán csendben, ahogy a hetero sem megy az utcára a saját (normális és elfogadott) szexualitásával. Ez ugyanis már maga a pornó, ami egy másik műfaj.  Ha ezt két egynemű az utcán teszi, akkor az nem csak pornográf, közszemérem sértő, hanem fajidegen ellenszenves és egyben gyűlöletkeltő is sokak, vagy éppenséggel a normálisan élő és gondolkodók számára.  

A buziság, a más indentitás reklámozása, felvonultatása pedig társadalom ellenes - különösen az  - egy olyan országban ahol a létfenntartással, a lakosság szaporulatának csökkenésével szemben az utódlásért küzd a haza a népességcsökkenés, a kihalás ellen. Ezért áldoz jelentős összegeket a születések támogatására, a gyermekvállalásba és ösztönöz az utódok nemzésére a társadalom képviseletében a kormányzat. Ez lételeme a magyarnak. 

http://budapestpride.hu/sites/default/files/styles/max/public/field/image/pride2015_0.jpg?itok=tATWljqV
20 év engedménye és tűrése ma már egyfajta hatalmi-jogi eszközként köszön vissza - nesze neked tolerancia

 A liberálisok ilyen-olyan mozgalma, megmozdulásai, meleg-felvonulásai nem azok. Ezekbe pénzt fektetni, áldozatot vállalni, kiállni, propagálni, reklámozni céltudatos rombolás. Egyfajta szembehelyezkedés, egy bizonyos nemzetárulás.  A haza tönkretétele.

Nem azért, mert a buziság, vagy más nembeli kapcsolat bűn lenne, hanem azért, mert ezt mert ez nem érdeke az országnak, és azért, mert ezzel kiszolgáltatottá, gyengévé és elveszetté tesznek bennünket. 

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQDlO9goPZl8ORFe&w=470&h=265&url=http%3A%2F%2Fimage.issuu.com%2F150624144118-84b807a54dc672bee0477e1f17229d62%2Fjpg%2Fpage_1.jpg&cfs=1&upscale=1
Hirdetett (és vállalt) hatalom
A nemi szereptévesztés legyen mindenki sajátja. Nem utcai látványosság ez. Ahogy a törpék cirkuszi bemutatását, vásári megjelenítését is betiltották, úgy a másság szerepeltetése és felvonultatása is egy hibás elgondolás, egy téveszme része. Ezt ugyanúgy nem kéne engedni, ahogy más fogyatékossággal élők pellengére tételét sem.  

Ez a melegek, a leszbikusok (LMBTQ) magánügye kell, hogy legyen.  Ne lehessen őket ilyen alantas vagy más politikai célzattal efl és kihasználni. 

Bill Gates mondta egyszer: „Ha két dollárom maradna, egyet a PR-ra költenék.” A médiának és reklámnak, a számítógépünkön, okostelefonjainkon felbukkanó képeknek, az utcán szembejövő plakátoknak nagyobb hatásuk van ránk, mint azt elképzelni mernénk. 

„Ilyen ez a reklámszakma” – szoktuk mondani nem éppen filantrópiáról árulkodó helyzetekben: a PR, marketing, és általában véve a média szorosan összekapcsolódott a genyasággal, legyen szó harácsolásról, vagy értéket nem képviselő produktumok promotálásáról, rosszabb esetben átverésről. Azt is pedzegetjük már, hogy a reklámok nagyban felelősek olyan társadalmi jelenségekért, mint a perfekcionista testkép-parák, sőt, manapság a reklám a politika eszköze is.

Ezt éljük át mostanság. Ezt vagyunk kénytelen eltűrni, tolerálni a politikai és a külföldi érdekek nyomására. 
Erről szól az egész.

Bővebben: Dívány.hu, Index.hu
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése