2015. április 17., péntek

Ősz óta a Fidesz eljátszotta az emberek bizalmát - Ócsán is ezek viszik a pálmát ( - Pesti Srácok)

Több tag is erről beszélt: "tavaly ősz óta a Fidesz egyszerűen eljátszotta az emberek bizalmát."
 
http://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2015/04/fidesz_1-660x440.jpg
Szerintük még szomorúbb, hogy a pártvezetés semmit nem tett annak visszaszerzése érdekében.

 “Vissza kell venni az arcokból meg a Guccikból, különben nemcsak a kétharmadnak lőttek, hanem a 2018-as győzelemnek is” – mondta a portálnak egy kormányzati tisztséget is betöltő képviselő. A politikus problémának nevezte az arroganciát, a nagyképűséget, az urizálást. A képviselő szerint a hibás vagy zavaros kormányzati intézkedések ellenére sem zuhant volna ekkorát a Fidesz népszerűsége, ehhez az is kellett, hogy a kormánypárt meghatározó politikusai „magas lovon ülnek, és bicskanyitogatóan pökhendien nyilatkoznak és intézkednek”. 
„2002-ben is a stílus miatt veszítettünk. Ezen kell változtatni sürgősen, különben megbukunk” – mondta egy, a veszprémi és a tapolcai kampányban is aktív szerepet vállaló fideszes a VS.hu-nak. Szerinte a kampány alatt az aktivisták a magukat jobboldalinak mondó, a párt szimpatizánslistáján nyilvántartott szavazóktól is sokszor azt a választ kapták: noha négy-nyolc-tizenkét éve a Fideszre szavaznak, a pártot már nem tartják méltónak a bizalmukra. A politikus szerint a mostani helyzetben már egy rezsicsökkentéshez hasonló, a választók széles rétegét kedvezőbb helyzetbe hozó intézkedéssel sem tudnák megállítani az ősz óta tartó elpártolást.  
„Hiába mantrázunk a keményen dolgozó kisemberről, ha közben mindig előkerül egy-egy vagyonbevallásból kifelejtett szoba, garázs vagy luxusház. És hiába plakátoljuk tele az országot az elért eredmények vagy a legyőzött ellenségek sorával, ha közben minden intézkedésünkön az jön át, hogy a saját pecsenyénket sütögetjük” – mondta. A politikus azt is elszomorítónak tartja, hogy miközben tele van a frakció a választók között mozgó, mindennapi problémáikat ismerő képviselőkkel, a miniszterelnök csak a legnagyobb luxusban élő tanácsadóira és bizalmasaira hallgat, akik le sem ereszkednek az emberek közé, és fogalmuk sincs a gondjaikról.

A teljes cikket itt olvashatja el.
 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése