2015. április 25., szombat

Ócsa város polgármesterének, az Ócsa VSE elnökének hírdetménye - közösségi hír ( - kezdőrugás ráfizetéssel)

Ócsa város polgármestere, az Ócsa Városi Sport Egyesület elnöke, saját honlapján tarhálja, a városi pályán játszó csapatmérkőzés kezdőrúgására a pénzt. 
"Eladó" a hétvégi felnőtt mérkőzés kezdőrúgása. Vállalkozások, cégek is beszállhatnak. Terjesszétek!  A határidő: vasárnap 12.00 óra.
Hajrá Ócsa!
Bukodi Károly fényképe.
A többség egy petákot nem áldoz erre - őket persze nem kérdezik, amikor közpénzzel tömik támogatják magukat


Érdekes jelenség ez, amikor a városi költségvetés a likviditási problémák ellenére milliókkal támogatja Bukodi futballcsapatát. Amikor a városi tulajdonban álló pályát ingyen és bérmentve kapja a várostól. Akkor, amikor nemrég közel 30 milliós támogatásban részesültek, és ami után még a városi rendezvényeket is kitiltották az így birtokolt területről.

Nem véletlen, hogy a korábbi rendvédelmi napok sem kerülhetnek a városi tulajdonú pályára. Ennek ismeretében már azon se csodálkozik a városlakó, hogy a zajos búcsú és az ugyancsak közpénzből támogatott állatfesztivál is olyan lakóövezeti területre kerül, ahol az ilyen lábasjószág sem lenne tartható. 

Tehát ahogy a jól jövedelmező vállalkozást, az adótartózás terhelt személyeket sem kéne támogatni, úgy a szintén agyonajnározott és kipénzelt foci bizniszt sem kéne még ilyen olyan kéz a kézbe fizetett pénztarhálással fűszerezni. 

http://enmg.hu/images/2015/04/3Focilabda_a_fuvon__tungphoto.jpg
Nem gondolhatja komolyan a csapatelnök-polgármester, hogy amikor egyik kezével közpénzt szavaz a saját klubjának, akkor a másikkal pedig az ingyenes pályahasználat után belépőt szed, majd pedig  a licitre bocsátott kezdőrúgások bevételeivel egészíti ki a bevételeket.  

Ha a józan ész, és a tisztesség valahol határt szab, akkor ez valahol  itt található.

A polgármester közösségi oldalán látható személyes felkérésre osztjuk meg és terjesztjük, ha úgy tetszik támogatjuk a polgármestert a blog népszerűségének felhasználásával abban, hogy a licit által még több pénzhez jusson. 
- Lz - a kisvárosi blogger 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése