2015. április 6., hétfő

A húsvéti bárányok hallgatnak - vagy, vagy ( - fekvőnyolcas)

Egymást követve történnek a belesetek a közutakon és az autópályákon. Az eseményekről sokszor már nem is számolnak be a médiában.

Pénteken is órákat állt a forgalom az M 5 autópályán, de mintha mi sem történt volna. Se kép, se hang. A birkák nem bégetnek. 

Ezért is osztjuk az alábbi írást.

A kamion összetört ugyan, de a vezetőnek és a kormánynak nem esett baja.

Amikor a Nemzeti Ártatlan Bárány Vetélkedő (a zsűri által meghagyott) első nyolcszáz helyezettje megtudta, hogy a Húsvétot olaszhonban töltheti, s akár nem is kell hazatérnie (itthon ugyanis túltengés van ártatlan bárányokból), boldogan bégettek, felvették legszebb bundájukat, modorukat, izgatottan elfoglalták helyüket a luxuskamionban, és nekivágtak a Taljánország fele vezető utolsó útjuknak, még nem sejtették, hogy a gonosz másodpilóta a Nemzetállami Állati Fehérje Feldolgozó beépített ügynöke, aki alantas anyagi okoktól vezérelve pöttyet módosítja a szállító jármű töretlen irányvonalát, azt felborulásra késztetve 50 százalékkal csökkenti az élő utasok számát.

A következmények: négyszáz (főleg koruk és eszük miatt) ártatlan bárány a helyszínen adta át zsenge lelkét a teremtőnek, testét a Nemzetállami Állati Fehérje Feldolgozónak (sárgája feldolgozó majd a keleti nyitás jegyében…), másik négyszáz (némi elsősegély után) dalolva utazott tovább sokkal kényelmesebben egy pótjárművel, remény szerint nem késve le az ünnepet, ahol bundájukat levetve, egy frissítő fűszerezés pácolás (esetleg töltés) után jó meleg sütőben készülnek az utolsó vacsorá(juk)ra, mely után honn maradt társaival lélekben egyesülve várhatják a feltámadást, legendás türelmükkel.

A kamion összetört ugyan, de a vezetőnek és a kormánynak nem esett baja. (Ferenc, a zsurki vodkás.) Az utasok és poggyászaik biztosítva voltak a Nemzeti Biztosító által (mennék én a Tiszán Rubikon, de Rubikon).

Azokat a liberálbolsevista judeoplutokrata sajtó által terjesztett kósza híreket, melyek szerint a zarándoklat és vacsora nem volt teljesen önkéntes, az áldozatok alapos kikérdezése után az illetékesek cáfolták. Mint szóvivőjük frappánsan kinyilatkozta: „a bárányok hallgatnak”.

Felborult egy bárányokat szállító kamion az M7-esen március 29-én hajnalban. Személyi sérülés nem történt, de a rakományként szállított bárányok csaknem fele a helyszínen elpusztult. (MTI)
(Szakál György) vagy.hu nyomán
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése