2024. január 27., szombat

A Propeller és a mögttes Molnár ismét kitett magáért - megmutatta a liberális valódi énjét ( - náci propaganda)

A Propeller egy kormányellenes, hálózati médiafelület, amit a Pannon Online Média Kft.(Pannon Online Média Korlátolt Felelősségű Társaság) tulajdonol Molnár Krisztina személyében.

A Propeller gátlástalan és erkölcstelen hírveréseivel, a bulvár sajtót megszégyenítő hajhász címadásaival veri a fel a csalánosból a szúnyogokat úgy, hogy még a valóságtól elrugaszkodott kijelentésektől sem tartja vissza magát.

A minap már megint Orbán volt a célpont. Most kötelet osztott hazánk jelenlegi miniszterelnökének bírói felhatalmazás nélkül, amolyan statáriális döntéssel, mivel az országgyűlésünk a maga részéről nem ratifikálta még a svédek csatlakozási kérelmét a NATO szövetségi kötelékébe. Ezt úgy preferálták Molnár Krisztina újságírói köreben, hogy szorul a hurok  Orbán Viktor nyaka körül.

Ukrajnában már bilincsbe verve vinnék el a Propeller szerkesztőségét, ha ezt az ottani elnökről vizionálnák  - Molnárt és társait

Ezzel a címadással jelentettek meg egy semmitmondó írást, aminek lényege semmi mást nem mutat, csak az akasztási (szándékot,) kísérletet, mivel egyetlen kirívó üzenete, mint csattanója az szösszenetnek semmi más mint a címbeli megfogalmazás. 

 Milyen hülye duma ez a "szorul a hurok Orbán nyaka körül", mert Erdogan aláírt? 

 Semmi kapcsolódás nincs abban, hogy a törökök ratifikálják a svéd csatlakozást és a között, hogy hazánk még nem. Erdogan elnöknek is mint a törökök első számú vezetőjének is meg vannak a támogatási feltételei, ahogy a magyar kormánynak és annak prim miniszterének is

A napokban történt ugyanis, hogy hivatalossá vált a török parlament döntése, miszerint jóváhagyják Svédország NATO-tagságát
Recep Tayyip Erdogan török elnök már korábban összekapcsolta a ratifikációt azzal, hogy Törökország vadászgépeket szeretne vásárolni az Egyesült Államoktól.  A 23 milliárd dolláros megállapodásra csak azt követően kerülhetett sor, hogy Ankara ratifikálta Svédország NATO-tagságát.

The Guardian emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államok addig nem engedélyezte a vadászgépek eladását Törökországnak, amíg a törökök nem írták alá Svédország NATO-csatlakozását.

Törökország 40 darab új F–16-os vadászgépet vásárolhat az Egyesült Államoktól, amely további 79 repülőgépet is modernizál a jelenlegi török légiflottában – közölte az amerikai külügyminisztérium.

Ebben nincs számunkra semmi kényszer, vagy Orbán tekintetében akasztás. Jól is néznénk ki egy olyan, magát demokratikusnak nevezett közösségben, ahol a másikat, vagyis a társult tagot akasztással, zsarolással, netán más megtorlással, szankcióval, fenyegetéssel próbálnák a maga elképzelésétől, esetleg feltételeitől eltántorítani. Képzeljük el, ha a svédeket zsarolnák, fenyegetnék, és szankcionálnák azért, mert a NATO-ba törekednek. Sőt azt írnák, hogy szorul a hurok a svédek elnöke, vagy a svéd király nyaka körül. Micsoda egy őrült óbégatás, és hírközlés lenne ebből. Itt meg a silány liberális közeg simán előjöhet egy ilyen nyakatekert szövegezésű, ellenszenves címadással a hazai miniszterelnököt illetően. Szerintem ez a szint is a béka segge alatti, ocsmány diktatúrát idéző és inkább olyan göbelsi, ami jól igazolja a mostani liberális vonulatot, a lengyel állapotokat, amikor a hatalomra kerülő Donald Tusk hasonló elvek mentén nyírja ki a demokratikus berendezkedést.  

https://silviewhome.files.wordpress.com/2023/04/ursula-civer.gif?w=1120&h=630&crop=1 

Emlékezhetünk arra is amikor Gyurcsány kormányzása a hazai közmédiát robbantotta szét és helyezte be a saját embereit. Amikor a reggeli műsort megszüntetve gyilkosságra felbujtással vádolt Gyárfás Tamás médiagurut (NapTv) illesztette be a műsorszórásba. A Nap-kelte szervilizmussal és elfogultsággal telt (ezt fejezte ki a „Párt-kelte” gúnynév) volt a kormány szolgálatában. A délutáni-, esti műsorsávban a Nap-nyugta jelentkezett, hogy ne maradjon a néző Gyurcsány-propaganda híján. Ezek ismeretében a Molnár vezérelt Propeller egy alantasan mocskos vékony szócső csupán. 

Kövér László ezzel kapcsolatban az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy a magyar kormány több tiszteletet várna Svédországtól, amely többször is pocskondiázta az országot. Mint mondta, „már régen túl lennénk ezen az egész cirkuszon, ha Stoltenberg úr feleannyi erőfeszítést fordított volna a svéd politikusok meggyőzésére, mint amennyi energiát abba fektetett, hogy nekünk üzengessen”. 

A liberál-bolsevik Propeller már akasztásra vizionálva hergeli az olvasót - és ugranak rá
Nagyon hasonlít ez arra az ukránok támogatta azovi-náci irányzatra, amit ma annyira imádnak és pénzel a liberális nyugat. Mintha a Propeller is ennek a náci-korabeli "zsidóüldözéses" metaforának lenne a követője. 

https://m.blog.hu/ki/kilonem100/image/274535531_1091537741668662_2783000514982640517_n.jpg
Az ukrán kormány és a nyugat által is elismert és támogatott azovi nácik - akikért ölnek, aminek okán harcolnak

Ez a stílusuk, ez a mentalitásuk.  

Holott annyiszor próbáltunk ellenállni történelmünk során az ilyen és hasonlatos külső nyomásnak. Legutóbb Horthy Miklós volt az, aki az Európán végigsöprő, Németországból (Drittes Reich - Harmadik Birodalom) induló zsidóüldözésnek próbált hasonló mód ellenállni. Ő volt az, akit ennek végrehajtása érdekében hasonlatosan bíráltak, fenyegettek, zsaroltak, majd végül az országot elfoglalva rákényszerítettek.

"Értjük a nyomásgyakorlást, értjük az álhírek terjesztését. Minden hiába, az álláspontunk világos – reagált Paczolay Máté a Spiegelnek, amikor hazánk és az Eu viszonya, elképzelései került szóba.
D MTI20231214006
Az Eu vezető állama és annak vezetői nyomják ezt a náci tempót

 Ma Orbán Viktor az, aki hasonló ellenszélben próbálja állni a sarat és tartani a hátát ezzel a mocsok mainstream-mel szemben. Manapság Orbánt és a magyarságot kezdik ki, gyalázzák, zsarolják, fenyegetik ezek a külső erők, a maguk érdekközössége által, aminek egyik ilyen kommunikációs sajtócsatornája, a Molnár Krisztina által birtokolt Pannon Online Média Kft által megjelenített Propeller is.  

Molnár Krisztina sajtóbani orgánuma a Propeller által is megengedhetetlen

 Ez a szennycsatorna helyez valójában hurkot az országot vezető miniszter nyakába. Ők azok, akik virtuálisan már akasztanak, és ők azok, ezt írván azt közvetítik, hogy fojtsuk meg, akasszuk, akasszátok fel Orbán Viktort. 

Az amerikaiak mindezt már megtették álságos indokkal és hamis információk alapján kezdeményezett háborújuk során Irak elnökével az ottani Molnár Krisztához hasonlatos vagy éppen a Kádár-rendszer jóvoltából ismert vérbírák által.  Ezért és erre kár felheccelni az olvasót.

Sokan bőszülten veszik fel a kesztyűt és ülnek fel az uszításnak, ugranak neki a másik torkának - a cikk nyomán

Talán nem kéne ennyire benyalni és a jenkik érdekei mentén a hazánk ellen is fellépve a miniszterelnök akasztásra utalásokat téve politikai kinyilatkoztatású írásokat ilyen formában megtenni. Lehet ellenzékiként zsidóüldözés, gázkamra és akasztás nélkül is politizálni, véleményt alkotni vagy újságot írni hazánkban. Nem kell ehhez kötél vagy más külsős beavatkozás, erőszak és hóhér. Sőt az olvasók megtévesztő felbőszítésére, uszítására és tetemrehívására sincs szükség.

A Propeller mögötti Molnár Krisztinának sem kéne elképzelnie, vagy eljátszania mindezt. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése