2019. november 16., szombat

Az OPSz bűnmegelőzési embere nem érti a feladatát - nem csak közösségileg úszít ( - hangadó rangadó Ócsáról)

Miközben a fél ország az Ócsán történt hajléktalan sérelmére elkövetett bűnesettel van elfoglalva, addig az ebben érintett helyi és országos polgárőrvezető tovább szítja a hangulatot.

Olybá' tűnik, mint min t a régi kommunista diktátor, aki számára egy másik ember élete nem számít.

Bár közösségi arculata szerint Baleset és bűnmegelőzés-ben érintett az OPSZ - Országos Polgárőr Szövetség kötelékében, de ahogy a híradásokból értesülni, ennek a feladatának nem tud tisztességgel megfelelni. 

Történt ugyanis, hogy Boros Tibor havi önkormányzat felé leadott statisztikai jelentésében, - amiért részint a támogatást kapja, illetve ezzel igazolja a szolgálatát - azt közölte, hogy többször elzavarták a hajléktalanokat.


Mindezek után kiderült,. hogy Ócsán létezik egy illegális csoport, mely hivatalos tartózkodási
engedély híján,. bejelentés nélkül él, dolgozik és háttérben ismert gazdák foglalkoztatják ezeket különböző munkák elvégzésre.

Érdekes, hogy mindez mennyire nem hír Boros Tibor oldalán - a rajongói sem kérdeznek rá  - inkább a mással foglalkozik

Mindezt persze a bűnmegelőzést magára öltő polgárőrünk nem jelezte, miközben azzal teszi elismerté magát, hogy ő mindent és mindenkiről bír információval. Bár a hiteles szót soha nem teszi ezek mögé, de azért ez is valamit felidéz a pártállami nagyságából.   

Az ócsai ember nem érdekli, de a futball mindig is foglalkoztatta. Utálja ráfordításokat, de azért polgáriként elfogadja a pénz a meccsek biztosítására. Ez jobban érdekli, mint az agyonvert ember bűnmegelőzése.  Ossza is az észt a maga kútfejéből. 

A bejegyzés megosztása arra utal, hogy a megtelt lelátókon 67 ezer ember örült az eseménynek, de inkább kórházat és magasabb ápolói bért szeretne - az Ócsán agyonvert állapotáról, kórházi ellátásáról nem osztott meg semmit

Ezzel párhuzamosan igyekszik jó viszonyt ápolni Ócsa számára ellenzéki, de amúgy fideszes polgármesterével, akit mellesleg párthovatartozási alapon megvet, mert sorozatos kormánypárti kritikát, ellenvetést és negatívumokat terjesztve ossza ezeket szét a világhálón. 

Ezek a lovasok nem az ócsai családtagokból álló lovas csapat - a veje és a Boros lányok nem számítanak, de ha a helyi foci úgy kívánja, akkor ők is kilovagolnak a polgárőség mezében a pályához ( - elvégre ezért is kapnak támogatást)

Szóval van itt gond és ellenérzés rendesen. de azért a fideszes önkormányzat és a Fidesz alkotta kormányzat támogatást mindig szívesen fogadja és zsebeli be. 

A helyi bűnmegelőzés pedig számára még sem olyan fontos, hogy azt teljesítse is. 

Polgárőrünk a focival van elfoglalva, nem tud bűnmegelőzéssel szolgálni és megfelelő védelmet biztosítani - az agyonvert emberrel nem foglakozik ( - inkább politizál és a kormányt kritizálja)

Így azon sem csodálkozik már az ember, ha őt ítélik el.  

A heti események sorában azonban mégis csak az játszik szerepet, hogy a polgárőrség által állandóan zavart hajléktalan sikerült úgy agyonverni, hogy az majd belehalt ebbe. Talán még most is kómában, élet-halál között lebeg, miközben azok az illetéktelenek, akik mindezt megtehették, soha nem zavarták a polgárőség bűnmegelőzésben érdekelt borosát. 

Boros a "vadbarma leírja a tutit" - még hogy villamosmérnök ( - Baleset és bűnmegelőzés)




Most, hogy az eset napvilágra került és tele van vele a közösségi háló, valamint erről szól a rendőrségi híradás, beszámolt róla a Tények és a 112 is, Ő ekkor is csak a kormányellenes propagandát nyomja, meg a vele szemben jogos kritikát gyakorlót igyekszik pellengérre állítani.  

Igaz ez nem egy polgárőri becsületesség térnyerése, és nem az OPSZ azon bűnmegelőzését szolgálja amit Boros Tibor az oldalára tűz.  Sokkal inkább ellene megy annak. 

Ócsán félholtra verik azt a hajléktalant, akit csak zargattak, de ez nem foglalkoztatja Boros polgárőrt - lelkiismeretlenség

Valójában most is csak nyomul a maga bugyuta gondolkodásával és nyomja a show-t a hozzá illőknek.

Ezzel próbálva elhallgatni mindazon szerepét,  amiben érintettsége felmerül az adott bűneset során.

A blog ugyanis úgy véli, hogy a polgárőrvezető felelőssége is felmerül abban, ahogy ezt az egész megtörténhetett. A blogunk nem egyszer rámutatott azokra az anomáliákra amik a Boros-féle polgárőrséget jellemzik.  Nem csak a szelektív eljárás, a megkülönböztetések, hanem a különböző szemlecsukó megalkuvás a bűn elnézése és a másokkal szembeni fellépés ellenfénye világít rá arra a tevékenységre, mely nem válik előnyére.

Polgárőrünket ekkor is csak a foci és a mögöttes pénz érdekli - elvégre ezért vannak a hétvégi rangadón is kint ( - az agyonvert emberről semmi hír)

Erről érdekes, vagy érthetetlen mód nem számol be a világhálón, a jelentéseiben és az országos elnökség előtt. Ott még azt sem tudják, hogy a bíróság egyszer már elmarasztalta és helyreigazításra kötelezte. Ezzel nem dicsekszik, ahogy azzal sem ahogy egyes rendőröket próbált kicsinálni. Belső berkekben ismert az a tevékenység mely szerint a rendőri munkát is ellenszenvvel kritizálja, és az itt dolgozó állományt próbálta kikezdeni. Aztán volt hogy magával szemben is fenyegetettséget érzett és szaladt a rendőrségre védelemért. Erre mégis mást hazudozik híresztel.  Erre aztán a bíróság tett pontot.  

Gyurcitól mintha hallottuk volna már, hogy hülye a bíró - Boros már csak tudhatja ki az ostoba ( - sajnálatos, hogy figyelmen kívül hagyják az itteni történéseket)
 
Most úgy tűnik ez a gát szakadt át megint, amikor a hajléktalannal szembeni bűncselekmény mögött előkerült a vele szemben tett polgárőri intézkedések sora és az állítólag más jól ismert bűnelkövetők szabad mozgása, valamint korábbi történetei. Mindezzel szemben azonban a polgárőségnek nincs olyan anyaga, mint a hajléktalannal szembeni intézkedéseinek.  Vagyis elmondható, hogy Borosék semmit nem tettek a garázda verekedők megfékezésre. Tudták, hogy itt vannak, hogy jogsértő a napi ténykedésük, a viselkedésük, de ezt nem jelezték. Egyetlen jelentésükben sem olvasható hogy ezek az emberek akár a látókörükbe kerültek volna.  Ezt ugyanúgy nem látták, vagy nem akarták meglátni, ahogy a hónapokon át zajló környezetkárosítást, aminek vége az lett, hogy leszennyezték a várost. 

Hát ennyit a polgárőrünk bűnhöz való viszonyulásáról az állítólagos bűnmegelőzési tevékenységéről. 

Amúgy az agyonvert emberrel ki foglalkozik közülük  - talán ezért van Ócsa a híradásokban ott ahol nem kéne ( - Tibor felhangol, aztán csak egymást uszítják)

Most sem az általuk zargatott és immáron agyonvert emberrel foglalkozik, hanem másokkal.  Ritát is megvezethették hátulról rendesen, mert feljelentgetni mások szokása. Erről Boros Tibor is elmondhatná az igazságot, mert a hazugságai utáni fizetség sem szolgálhatott elég tanulsággal számára. Szóval csak fogadják kétkedve minden szavát, nehogy belefussanak valami olyasmibe, amit ő már átélt. A  tanuló- júdáspénzt ne másokkal fizettesse meg.

A polgárőrvezető azokat hangolja, akik egyívásúként rajta csüggenek és hajlamosak a valóságtól elrugaszkodott hülyeséget benyalni.

Ezt mutatja a polgárőri Facebookon.  A szint és nívó adott.

Itt és ez az eredi bejegyzéshez tett hozzászólás, amit a polgárőr B. Tibor ezt nem így ágyazta be - a többiről nem szólva

Amúgy jobbulás a Boros-féle polgárőség által hajszolt Sz Sándornak, akit nem volt ki megvédjen.

*

1 megjegyzés: