2019. szeptember 29., vasárnap

Ócsán több helyütt nincs világítás, de lagalább a D. Szabó Károly utcába felraktak vagy 1-2 lámpát ( - sötétség)

Nemhiába a druszaság, amikor a D.Szabó Károly utcába hosszas lakossági panaszkodást követően felraktak a villanypóznára pár lámpatestet, hogy legyen világítás ott is a ház előtt, ahova addig nem jutott.

Most a választások előtt a polgármesteri kampány során gondolták ez is jól jön, hátha hoz annyi szavazatot, amennyi fényt bocsát ki a pótolt lámpatest.  Nosza elő is rukkolt a 2017-képpel a végzős polgármester, hogy lám, lássátok, mennyi mindent elvégezett és köztük ezt is elintézte.

A világítás kiépítése azt jelenti, hogy lámpát helyeztek a meglévő póznára - azt is csak kérésre és sokára

Olyan ez mint villanyszerelőnél a biztosítékcsere, amit fel sem számláz. Ócsa polgármestere azonban véletlenül sem hagy ki egy ilyen ziccert.

Csak azt felejti el a kedves városvezető és a mögöttes PR-osa, hogy Ócsa más forgalmasabb helyei estékről éjszakákba hajlóan naponta borulnak sötétbe.

Például a Széchenyi utca Arany János és Damjanich közötti szakaszán egyetlen lámpatest sem világítja meg az utat ott álló lámpaoszlop egyikéről sem árad a fény. Egyedül az ivó világossága szűrödnek ki az utcára azon a szakaszon. Ott ugyanis nincs közvilágítás. 

Aztán az is közismert, hogy a MÁV P+R parkoló napjában borul sötétségbe éjjelente, mert az önkormányzati vezetés azzal spórol, hogy az ottani lámpatestetek nem kapcsoltatja be a közvilágítási hálózatba. Pedig itt nem 2-3 égő megvilágításáról van szó, hanem egy sor lámpatestről. 

Évek óta sötétségbe burkolódzik a drága parkoló - kivilágítatlan, mintha szégyellné a múltját

Csak ha már a kampányban önmagát fényezni igyekvő polgármester nyomán az igazság mellé állunk, akkor bizony fény derül a turpisságra, miszerint a Károly a nemtelen. Legalábbis a kampánya során felhasznált eszközök és célok tekintetében, mert nem tárja fel a valóság részleteit, csupán a habot igyekszik elsőként behabzsolni a tortáról. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése