2019. szeptember 13., péntek

Eltüntették a fakivágások nyomait - így kampányol Ócsán a fideszes polgármester ( - pofátlan és aljas munka)

Mint ahogy az Ócsai Kisbíróban nem olvasható, egyedüli híradásként mi tettük közzé, hogy Ócsán újabb környezetkárosítás történt önkormányzati, vagy városvezetési segédlettel.

A haveri vállalkozásoknak Ócsán a városvezetés különös és egyedi jogokat biztosít - nem csak a melóban, és a parkolásban

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, a Zöld Ócsáért programot hazudó polgármester amolyan zöld béka arcában próbálja leplezni az a környezetkárosító képmutatást, amit városvezetői tevékenysége során megenged.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt6klXc3A9AQ_G_245DTgAzguCWg4MLPQg7u9sN3uXp5Mx9ZIY9vfGx30hN3oFRjegGXWpr_pXOQYYeazRfCrbUTP-V4Gss7IwEDb0dhj4MPjNPOBSiR7hxdNr-i7HSo9QEqP4AZWi1EQ/s1600/DSCF1108.JPG
A B2 Trans városvezetői összejátszással szállítja az építési hulladékot az önkormányzati területre - aztán velünk fizettek meg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxJRw-MdSVmvtUmDb75nx_Hb326X430n0wkpjybRibbw2unEhQ1KCnkdecveVjzUWAApJtCIH0YsLZgQJo83Bu6dV_myHVGHQdWIMhi-_YO04mo4QZbyBHb0S9dmfZ406Ya3UirQ6xgak/s1600/%25C3%2593csai.png
A polgármester ekkor menekülőre fogta
Mint ismert, Ócsán az önkormányzati vezetők közreműködésével valósulhatott meg az utóbbi évek legnagyobb környezetkárosító tevékenysége az által, hogy a városvezetés engedélyt adott a B2 Trans közreműködésével megvalósuló helyi szennyezésnek. Ennek az együttműködésnek az lett a következménye, hogy a csúcsvezetők által biztosított önkormányzati ingatlanra az ismertté vált vállalkozás, mint alvállalkozó másokkal összejátszva vélhetőleg a mögöttes anyagi haszon reményében a vasúti parkoló létesítmény építési törmelékét beáshatta.   Mindezt a helyi közterület-felügyelők, és a polgárőrség szemlesütve nézte ahogy hónapokon át napi több fordulóban hordták.  

Nem elég az illegális lerakás, még fizettek is aztán neki
Természetesen mindez nem fordulhatott volna elő, ha a városvezetés nem ad engedélyt erre.

Ezek után vizsgálódás is lett a dologból aminek eredményéről a Kormányhivatal is elfelejtett beszámolni.

Az ügy kirobbanása után az önkormányzati képviselők nem kérték számon a vezető tisztségviselőket, hanem zárt ülésen a mi pénzünkből és a mi kárunkra igyekeztek elsikálni az ügyet. Nem, hogy az illegális lerakást végző B2 Trans, vagy a neki engedélyt adó költségére ásták volna ki a veszélyes hulladék számba menő törmeléket, hanem még a mi költségvetési pénzünkből  fizették meg a kártétel után a fuvarozót, hogy vigye el azt, amit az önkormányzati vezetés engedélyével ott lerakott. (Ha ebben nincs egyéni korrupció, akkor a politikát is átszövi már ez a szövetkezés.)

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdLuQjvim-1LHsZMMwt_E7uDT0CF6KeHFOnPvwe1jM2Xq63cC3Yg Most ezek a sumák képviselők a "csíntevő" fejesükkel és alpolgármesterükkel egyetemlegesen indulnak a választók bizalmáért. Kérdés, hogy ezen hazug, aljas és Ócsa környezetét károsító alakokat ki fogja újra támogatni a szavazatával. 


Egyedül a jól értesült polgárőrvezető tett fel egy bejegyzést akkor amikor már rég lezajlott az egész cirkusz, miszerint az illegális hulladéklerakásban érintett terület rekultivációja megtörtént. Igaz ennek a személynek a szavahihetősége már többszörösen megdőlt és az általa  hivatkozott rekultivációról sem tud más. Sőt annak még a nyomai sem léteznek. Hivatalos forrás pedig végképp nem igazolja az ellentmondásos polgárőr tisztségviselőt.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFVZl5q3KLF-j5cXwrEvB4OyiibThUWpsnPDJsoD3g-rvBArTpU6rZ128ii39YUcfDwIurN100rEq5zf3k8HqydDbVPLiY2n9QKELY4dE-adlWX8qdcW3D9QR0Bahh4zWnGXCPMT8tSSA/s1600/SSA40121.JPG
Fakivágások 2015-ben Ócsán
Ócsa polgármestere,  alpolgármestere és jegyzője pedig úgy lapít ez esetben, mint lócitrom a külterületi susnyásban. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS7jOG7KFyKzt-gvvo2CRaMSSpzJl0iqeQYsvXebNylD2meF6vBCR8a2SZtEhIz1kU7Jiu8TAR_clNbXtPj9DQCSi-YZqUVzm0bdWGoTJQtBP9n33OJ8oTx57Hlln1TzJKXFJKn6ao7Uo/s1600/20190908_190151.jpg
Értelmetlen fakivágások 2019-ben
Mindehhez persze elenyésző azok fakivágások sora, amit ezek után is elkövettek a természet ellen. 

A polgármester csak azt veszi észre, ha a hivatala ablakából leveszik a muskátlit.  Azt, hogy a Polgármesteri hivatallal szembeni tízmilliókért kialakított "csikidam"-térről több fát is kivágtak, nem érzékeli.

http://foepiteszek.hu/sites/default/files/07-7.jpg
Egykoron itt is fák voltak - aztán ezeket is kivágták
Ugyancsak ez a szemellenzős vakság kíséri más esetekben, és nem fenyegetődzik úgy, mint a pár szálas virágok áthelyezése esetében. 

Történik mindez Ócsán a választások őszén, amikor a vitatott Székesi utcai építkezések mentén sebtiben kivágtak egy fasort.   A közterületes nem szól, nem panaszkodik. A jegyző nem kutakodik és a polgármester sem ír sorokat a közösségi oldalára, minta hogy a virágok esetében tette.

Közben a kivágott fák törzsét a jól szervezett bűnbanda elszállította, majd a senkinek nem kellő gyökeres tuskókat is eltüntették hivatalos utasításra. 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBXR37aIjiZnpXa11cCCj5WAr7krM1Jflf-WtKZr16LjimXnxFA1ZvD0bHBoqLViVB2KL6F5LTtcPVEmRGKHxAWmKBCzRjS-lPTGe8GI0lBPp5R0YZFnppyb1OLzk9q2K9mThPMcvnV7w/s1600/DSCF1471.JPG
A kivágott fák törzsét a bűnszövetség elvitte - csak a számukra értéktelen korona és a gyökeres csonk maradtak hátra

A választásokon újra induló, polgármester pedig mint hülye gyerek az iskolában, olyan megosztásokat tesz közzé, hogy lám a gyalogosokra is gondolunk (10 év után és ott, ahol eddig volt egy árnyas járda, csak nem takarították) és járdát építünk. 

Úgy tűnik itt a pofátlanságnak és az aljasságnak sincs határa - ez nem a zöld Ócsáról szól

Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy valóban ennyire hülyék az emberek, vagy csupán a regnáló polgármester olyan alantas és pofátlan, hogy ezt is megteheti az élőkkel.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése