2019. szeptember 8., vasárnap

Városi vígasság tizen negyedszer - nem csak az eső tehet róla (- torta és tűzijáték, de minek ha nincs min örülni)

Nem volt különösebben részletezve a program, de már mindenki tudta és amolyan unott egyhangúsággal vette tudomásul, hogy ismét eltelt egy év és közel sem kerültünk közelebb a városiasodáshoz, mint annak előtte, amikor volt még min vigadni.


https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/69868061_10214973668001172_6810095269749719040_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQkXLcicWUDNhYeNnboiEB0Lyv_YhBRDPdnhqXL0mXZ9EhVgA0-CJ8LCnNAaX_VuMAY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=492f4901415dc04f6ac8b77868d55136&oe=5DFA0E27Ma ott tartunk, hogy többet veszítettünk az elmúlt évek során, mint amennyit nyerhettünk volna. Mindennek a városvetést az elhallgatója, hiszen mást sem tesz a mostani választások  előestéjén, mint hazudva leplezik a hiányosságokat Azt alkalmatlanságot, amit városvezetőként előadtak az elmúlt évek során.

Hiába a polgármester oldalán álló közel ezer lájkoló, ha a maradék több ezer ócsai polgárnak hiányérzete van és elégedetlen az elmúlt évek teljesítményével. Ezt a mai nap és a városi vigasság hacacáréja sem képes feledtetni.

A tortát nem az OPKE állja, hanem a költségvetés, ami a mi pénzünk. A vigasság során a tűzijáték petárdáira szintén a mi forintjainkat költik.  Egy ilyen önfényező vigalmi nap során a városvezetés ki tudja mennyi befizetett kommunális adóforintot lő el?

Ma Ócsa romokban áll. Az elmúlt évek során elmaradt beruházásokat nem lehet behozni és a választások előtti hópap sűrűjébe dobni amolyan parasztvakításként, hogy lássa a hülye választó mi munka folyik itt. A józan itt élőt nem lehet átverni ezzel a feldúlt rombolással. A Városi vigasság már közel sem az ünneplésről, hanem a szomorúság elfedéséről szól. A városvezetés ezzel próbálja kioltani az elégedetlen polgárság hevültségét. 

Lássuk be, ma már a szolgák is a városvezetés ellen vannak.  A polgárőrség oszlopos tagja igaz tegező viszonyban van a polgármesterrel  és támogatásban is részesül a színpadias szolgálatért cserében de ennek ellenére közösségi oldalán úgy szapulja a kormányzópártot, - aminek ügyebár a helyi városvezetés is a pártos tagja, - hogy az már feltűnő.


Nemcsak a napi politikai megosztásai és hozzászólásai során tűnik ki az ellenszenv, de a városi vigasság tűzijátékával kapcsolatosan is posztolt ki olyan megosztásokat, ami szerint az erre költött felesleges pénzt inkább az emberek javára kéne fordítani. 


Mindenesetre (legalábbis) erre utalnak azok a polgárőri megosztások, amik sorra veszik a városi tűzijátékok közpénzes kiköltekezését.  Valószínüleg a helyi polgárőrünk aki egyben az Országos Polgárőrszövetség munkás őrtagja.  


Ezek után az ember értetlenül szemléli, hogy miközben erre utalva tesz fel posztokat, ezzel ellentétesen cselekszik, amikor maga is a helyi hatalmi elit oldalán segédkezik a tűzijáték lebonyolítása során. 

Felmerül a jogos kérdés, hogy milyen elvek mentén tüsténkednek itt egyesek.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése